În jurul siguranței utilizării zilnice a deodorantelor pentru sănătate au luat naștere multe zvonuri, au fost realizate studii, însă cu siguranță că astăzi întâlnim multe persoane care își doresc să folosească produse de îngrijire naturale, din ingrediente organice, fără efecte adverse și fără riscuri pentru sănătate. Vă propunem să descoperiți deodorante BIO, naturale, pe care le puteți utiliza zilnic ca alternative la deodorantele clasice.

Deodorant Natural Piatra de Alaun

Vă recomandăm acest Deodorant Natural Piatra de Alaun Mayam disponibil pe Vegis.ro

Piatra de alaun este din ce în ce mai căutată ca şi o alternativă naturală la deodorantele convenţionale. Este un deodorant natural mineral.

Se poate folosi pe pielea umedă, după duş, epilare sau ras, sau se poate umezi cu apă şi aplica pe pielea uscată. Nu există nicio restricţie cât priveşte zonele pe care poate fi aplicată: faţă, axile, picioare.

Prezintă o serie de avantaje: este economică, hipoalergenă, neparfumată, permite pielii să respire, nu lasă urme pe haine.

Deodorant natural cu miere de Manuka

Va recomandam acest DEODORANT MELORA CU MIERE DE MANUKA disponibil pe Obio.ro

Proprietatile acestui deodorant:

  • Mierea de Manuka este recunoscuta pentru rolul sau antimicrobian care contribuie la prevenirea si tratarea problemelor pielii.
  • Aceasta are un efect puternic antioxidant care accelereaza vindecarea si contribuie la regenerarea celulelor si refacerea pielii.
  • Calmeaza roseata si inflamatia din zonele cu probleme.
  • Ajuta la purifierea zonelor cu probleme de orice reziduuri.
  • Contribuie la hidratarea, prevenind uscarea si descuamarea pielii.
  • Uleiul de Manuka are proprietati antimicrobiene mentinand pielea purifiata si prevenind raspandirea bacteriilor care duc la probleme ale pielii.
  • Are efect antioxidant, stimuland refacerea si intinerirea pielii.
  • Are proprietati antifungice, sustinand sistemul imunitar in lupta impotriva infectiilor cutanate.
  • Produsul nu contine: parabeni, SLS, coloranti artificiali, uleiuri minerale, ftalati, glicoli, DEA, BHT sau isothiazolinones.
  • Produs adecvat pentru vegetarieni.
  • Nu a fost testat pe animale.

Deodorant natural cu aloe vera

Va recomandam JASON Deodorant stick bio cu aloe vera, disponibil pe Bio-cosmetics.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

BIO-Cosmetics va ofera deodorantele Jason pure si naturale, testate clinic pentru protectia impotriva mirosului de transpiratie pentru intreaga zi. Extractele naturale de zinc, amidon de porumb si bicarbonat de sodiu neutralizeaza mirosul neplacut iar extractul din samburi de grapefruit, recunoscut pentru proprietatile sale antimicrobiene, neutralizeaza bacteriile care cauzeaza mirosul de transpiratie.

Contine ingrediente certificate organic precum: aloe vera, amidon de porumb, vitamina E, ulei de lavanda, cuisoare, ce ofera prospetime si protectie de lunga durata.

WELEDA DEODORANT CITRUS

Deodorantul este disponibil pe site-ul Plantum.ro

WELEDA este un brand renumit pentru produsele naturale si de calitate inalta pe care le produce.

Uleiurile esenţiale din coaja fructelor de citrice au un efect dezodorizant blând, fără a afecta funcţiile naturale ale pielii. Aceasta înseamnă că procesele naturale de eliminare a substanţelor prin piele, necesare bunei funcţionări a unui organism sănătos, nu sunt oprite, porii nefiind închişi.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Eficienţa şi toleranţa de către piele sunt testate dermatologic.

Deodorantul cu citrice este distribuit sub formă de recipient cu pulverizator fără utilizarea altor substanţe pentru aceasta. Nu vaporizati în direcţia ochilor sau a mucoaselor. Produs inflamabil.

Deo Roll-On cu Trandafir Salbatic Ecologic Lavera

Deodorantul este disponibil pe site-ul Vegis.ro

Deodorant noninvaziv facut fara aluminiu, cu o formula blanda. Fibrele de bambus si bumbac precum si extractul organic de fenicul si hamamelis ofera o senzatie de siguranta. Mirosul finut de trandafir ofera o rospetime florala.

Deodorantul organic de trandafir este sigur, revitalizant si regenerant celular.

  • Nu contine aluminiu
  • Produs vegan
  • Nu contine alcool
  • Sigur pentru piele

Foto articol: By New Africa/shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri