Stresul acut ne limitează și afectează viețile în moduri dramatice. Trebuie să învățăm să îl gestionăm eficient, așa încât îți propunem astăzi o thenică japoneză veche prin care poți să scapi de stres în mai puțin de 5 minute.

Stresul acut ne limitează și afectează viețile în moduri dramatice. Nu macină, ne face să ne simțim neputincioși, ne limitează cpacitatea de a fi optimiști, de a găsi soluții la problemele noastre.

Trebuie să învățăm să îl gestionăm în moduri eficiente. Îți propunem astăzi o thenică japoneză veche prin care poți să scapi de stres în mai puțin de 5 minute.

Sunt numeroase moduri prin care oamenii își gestionează stresul de zi cu zi și de cele mai multe ori, ei aleg obiceiuri rele cum ar fi consumul de alcool sau fumatul. Există și modalități sănătoase de a gestiona stresul, cum ar fi meditația, exercițiile de sport, yoga, muzica sau privitul unui film.

Această tehnică japoneză antică nu este la fel de faimoasă, dar ne poate ajuta în egală măsură. Pentru a pune în practică această tehnică, ai nevoie doar de cele două mâini ale tale. :)

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted Terapia Bowen – tehnica neuromusculară care stimulează organismul să se vindece Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

Sursa pentru grafica: Shutterstock/ Panda Vector

Tehnica japoneză pentru a scăpa de stres în mai puțin de 5 minute

Potrivit acestui procedeu, fiecărui deget îi corespunde o emoție negativă specifică.
-    Degetul mare te poate ajuta să gestionezi anxietatea și îngrijorarea;
-    Degetul arătător te poate ajuta să îți depășești fricile;
-    Degetul mijlociu ne poate ajuta să ne controlăm sentimentele de furie și amărăciune;
-    Degetul inelar reprezintă melancolia și depresia;
-    Degetul mic reprezintă auto-stimă.

Cum să aplici tehnica japoneză pentru a scăpa de stres

1. Ține fiecare deget strâns până când ajungi să îți simți pulsul și apoi mergi la următorul deget. La sfârșit, pune o presiune gentilă în centrul palmei cu degetul mare de la cealaltă mână de la 30 de secunde, până la 1 minut. În felul acesta vei obține o stare profundă de relaxare.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Noile legi ale Educației, aprobate: admiterea diferențiată la liceu și schimbări la Bacalaureat

2. În funcție de emoția negativă pe care o simți mai preganant, prinde degetul corespunzător și masează-l pentru 1 minnut. După acest minut, mai ține-l strâns pentru încă 1 minut, până îți simți pulsul.

Iată și o thenică mai avansată prin care poți să aplici această metodă veche japoneză:

Foto homepage:  Shutterstock/ Guitar photographer

Un articol via www.the-limitless-minds.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri