Fierul este un macroelement extrem de important pentru organism, de aceea vă invităm să îi descoperiți beneficiile. Deficiența de fier înseamnă că nu se produc suficiente celulele roșii din sânge care transportă oxigen.

Mere

Un măr pe zi ține doctorul departe? Ai auzit bine. Nu numai că este bun pentru sănătatea ta, ci și o sursă bogată de fier. Merele sunt o opțiune potrivită și delicioasă atunci când vine vorba de creșterea nivelului de hemoglobină.

Conținutul de fier: 0,31 miligrame într-un mediu de mere

Rodie

Foto: Olga Miltsova /Shutterstock

Pe lângă conținutul de fier, rodia este, de asemenea, bogată în calciu, proteine, fibre și alte câteva vitamine și minerale, facand-o o sursa perfecta pentru persoanele cu nivel scazut de hemoglobina,

Conținutul de fier: 0,3 miligrame în 100 de grame de rodie.
 

Căpșuni

Acest fruct conține fier și o cantitate bună de vitamina C (care ajută la o absorbție mai bună a fierului).

Conținutul de fier: 0,4 miligrame la 100 grame.

Piept de pui

Proteina superioară slabă sănătoasă este cea mai bună metodă pentru non-vegetarieni de a obține doza de fier. Un piept de pui poate fi gătit într-o varietate de moduri și vă va ajuta să vă măriți nivelul de hemoglobină.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. SAGA Festival anunță programul pe zile pentru cea de-a treia ediție: Robin Schulz, Elley Duhe și Vintage Culture printre artiști LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Conținutul de fier: 0,7 miligrame la 100g de pui.
 

Carne de vită tare / Carne roșie

O altă opțiune grozavă, carnea de vită este o sursă excelentă de fier. Doar asigurați-vă că carnea pe care o cumpărați / mâncați este fără grăsime.

Conținutul de fier: 2,1 miligrame la 85 grame.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri