Frigul isi pune adesea aprenta asupra pielii noastre, pe care o simtim uscata si deshidratata. De aceea, sezonul rece este cel in care trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii pielii corpului si tenului. Produsele pe baza de ingredient natural sunt solutii pe care le primim chiar din natura. Am ales cateva care nu doar au grija de pielea ta, dar sunt …delicioase, cu mirosuri apetisante care te fac sa te bucuri de fiecare zi de iarna.

3. Pachet cadou ulei de baie si unt de corp cu arome de scortisoara si caramel

Pachetul Cadou Tutti Frutti contine unt de corp si ulei de baie, ambele cu aroma de caramel si scortisoara. Continutul de unt de Karite African din untul de corp reda catifelarea pielii. Miresmele de sarbatoare te invaluie, oferindu-ti senzatia de relaxare. Achizitioneaza produsul din magazinul online Vegis.ro.

4. Ulei cosmetic de argan bio

Uleiul de argan ajuta la nivelarea tenului si are o actiune importanta de reducere a ridurilor, datorita compozitiei bogate in vitamina E. Pielea isi recistiga fermitatea si elasticitatea. Poate fi folosit pentru reglarea secretiei de sebum in cazul tenului gras, acneic. In cazul tenului uscat, asigura substantele nutritive necesare pielii si mentine un nivel optim de hidratare a acesteia.

In plus, revitalizeaza parul, conferindu-i stralucire si reconstruind virfurile despicate. Poti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri