Frigul isi pune adesea aprenta asupra pielii noastre, pe care o simtim uscata si deshidratata. De aceea, sezonul rece este cel in care trebuie sa acordam o atentie sporita ingrijirii pielii corpului si tenului. Produsele pe baza de ingredient natural sunt solutii pe care le primim chiar din natura. Am ales cateva care nu doar au grija de pielea ta, dar sunt …delicioase, cu mirosuri apetisante care te fac sa te bucuri de fiecare zi de iarna.

Produse care protejeaza pielea de frig

5. Crema Antirid de zi cu aur si pudra de diamant

Crema de fata Gold & Diamonds pentru pielea matura si sensibila ofera un efect imediat de netezire a pielii, netezeste ridurile si rejuveneaza pielea fetei. Hidrateaza intensiv, reduce decolorarile de pe fata si restaureaza tonicitatea pielii.

Aurul de 24K stimuleaza celulele pielii sa produca colagen , reduce pigmentatiile, scoate in evidenta culoarea pielii si are proprietati de regenerare a epidermei si de sustinere a fermitatii.

Pulberea de diamant intinde pielea si ii ofera stralucire, imbunatateste elasticitatea oferind un efect de facelift imediat.

Bio Microsfere de acid hyaluronic are rol de hidratare puternica. Moleculele de acid hialuronic penetreaza epiderma, unde isi extind volumul pina la 30 de ori avind ca efect intinderea ridurilor si impingerea lor din interior spre exterior. Poti achizitiona produsul din magazinul online Vegis.ro

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

6. Set - 9 mini sapunuri naturale

Sapunurile Trio Verde sunt cremoase si fine, potrivite atit pentru corp, cit si pentru ten. Sunt fabricate manual in Rominia din ingrediente 100% naturale si nu contin conservanti chimici, coloranti artificiali sau parfumuri sintetice.

Cele noua sapunuri sunt cu: argila si cafea verde, tea tree si carbune, morcov si catina, dafin si portocal amar, lapte de capra si lavanda, lapte de iapa si miere de salcim, Melissa si patchouli, orz verde si argan si turmeric si portocale.

Daca iti plac articolele noastre aboneaza-te la newsletterul Garbo.ro

Foto homepage: Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri