Ghimbirul si ceaiul de ghimbir au inceput sa fie foarte populare si la noi in tara, de cand ne este mai usor sa gasim acest produs in supermarketuri. Si iata de ce, ar fi bine sa profitam de beneficiile extraordinare ale ghimbirului asupra starii noastre emotionale cat si asupra sanatatii, mai ales acum, in perioada sezonului rece.

Tratamente natursite: Ceaiul de ghimbir - beneficii

2. Consumul de ceai de ghimber – imbunatateste circulatia sangelui

Consumul de ceai de ghimbir iti imbunatateste circulatia sangvina. Acesta este motivul pentru care multi oameni consuma ceaiul de ghimbir in zilele friguroase de iarna.

3. Consumul de ceai de ghimbir te ajuta sa scapi de dureri

Uita de ibuprofen si incearca un ceai de ghimbir mai bine! Ceaiul de ghimbir poate sa actioneze ca un analgezic natural, pentru ca are capacitatea de a influenta activitatea hormonala a corpului.

Foto: Pexels

4. Consumul de ceai de ghimbir imbuntateste functionarea sistemului imunitar

Dieta noastra joaca un rol important in functionarea sistemului imunitar. In acest sens ne poate ajuta si consumul de ceai de ghimbir. Medicii spun ca ghimbirul ajuta in lupta cu bacteriile si ne ajuta sa eliminam toxinele din corp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

5. Ceaiul de ghimbir ajuta la curatarea sinusurilor

Daca cauti o modalitate prin care iti poti curata sinusurile, incearca ceaiul de ghimbir mai intai, pentru ca face minuni. In felul acesta scapi de contra-efectele medicamentelor.

6. Ceaiul de ghimbir te poate ajuta daca ai rau de masina

Ghimbirul a fost de multa vreme folosit ca un remediu natural impotriva raului de miscare sau „de masina”, cum ii mai spunem noi. Daca si tu te confrunti cu aceasta problema, incearca si cu ceaiul de ghimbir, pentru ca acesta linisteste stomacul si simptomele asociate raului de miscare.

7. Ghimbirul si ceaiul de ghimbir te scapa de mirosul neplacut al cavitatii bucale

Poti sa mesteci putin ghimber dupa masa sau poti sa iti clatesti cavitatea bucala cu ceai de ghimbir. Functioneaza foarte bine aceasta metoda naturala de curatare!

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Vrei să ai mai multă energie și să uiți de oboseală? Îți recomandam aceste Suplimente Alimentare pe bază de Super-Alimente, vitamine și plante

Foto hoempage: Flickr


Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newsletterul Garbo.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri