In aceasta perioada, vulnerabilitatea organismului ne afecteaza atat pe plan fizic, cat si psihic si este necesar un ajutor cu tratamente pe baza de vitamine si minerale.

Tratamente naturiste: Produse pentru sistemul imunitar

In aceasta perioada, vulnerabilitatea organismului ne afecteaza atat pe plan fizic, cat si psihic si este necesar un ajutor cu tratamente pe baza de vitamine si minerale. Pe langa alimentatia variata si echilibrata, remediile din diverse plante sunt cele care stau la baza unui sistem imunitar puternic.
Tratamente naturiste pentru o toamna fara raceala

Catina, turmericul si macesele sunt trei ingrediente esentiale pentru tratamentele impotriva gripei si racelii, pentru stimularea sistemului imunitar si o stare generala buna in sezonul asteniei

Catina

Fie ca este consumata ca ulei, suc, pulbere, sirop sau chiar nepelucrata, ca fructe uscate, catina are efecte spectaculoase pentru sanatate. Catina este bine cunoscuta ca fiind un stimulent al cresterii imunitatii si ajuta organismul sa se refaca dupa o perioada de solicitare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli

Uleiul de catina este un tratament miraculos, deoarece are proprieta i si beneficii extraordinare asupra unui numar mare de diagnostice. Compozitia acestui ulei favorizeaza cresterea imunita ii, are propritati antioxidante, amelioreaza boli ale sistemului cardiocerebrovascular, contine o cantitate considerabila de vitamine A si E, si este folosit cu succes in durerile de gat si stopeaza afectiuni oculare severe.

Iti recomandam acest produs, cat si alte produse din catina, disponibile pe Vegis.ro

Turmericul

In Romania turmericul este gasit exclusiv sub forma de pudra, intrebuin at atat pentru uz alimentar cat si ca tratament medicinal. Acesta este un excelent antiseptic, antioxidant, cicatrizant si dezinfectant. In India, tara de provenien a, turmericul este utilizat si la preparea mastilor de frumuse e pentru vitalizarea si revigorarea pielii, dar si pentru stimularea circulatiei sangelui si imbunatatirea digestiei.

Pudra de turmeric are numeroase benficii, fiind un ajutor in problemele reumatologice, neurologice, gastrice, si cardiovasculare.

Pe Vegis.ro sunt disponibile mai multe variante de pudra de turmeric, bio, raw, vegan, si 100% naturala.

Citeste mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri