Dr. Tiffany Lester propune un plan de detoxifiere de o zi pentru aceasta toamna, sfatuindu-ne sa alegem o anumita zi a lunii si sa o dedicam exclusiv sanatatii si curatarii corpului de toxine.

SEARA

Deconectarea: Ca sa iti ajuti corpul sa elibereze toxine, destinde-te cu un masaj cu pietre fierbinti sau cu un tratament la sauna. Acesta va avea un efect pozitiv asupra durerilor articulare si asupra muschilor, ajutandu-te sa te relaxezi.

Foto: Subbotina Anna / Shutterstock

Cina: Alege o cina simpla concentrandu-te pe alimente integrale. Incearca pui copt la cuptor sau pui fript cu varza de bruxelles; legumele crucifere sunt bune pentru detoxifierea ficatului.

Paharul de dinainte de culcare: Bea o ceasca de ceai de hibiscus. Este plin de antioxidanti, ajuta la scaderea tensiunii si a colesterolului, sprijinind in acelasi timp sistemul digestiv. Savureaza-l intr-un pahar de vin caci arata spectaculos, avand culoarea vinului rosu.

Recunostinta: Scrie pe o foaie de hartie 3 lucruri pentru care esti recunoscatoare astazi. Practica scrisului laolalta de procesul gandirii reprezinta o modalitate buna de a activa centrii placerii din creier. Fa un efort suplimentar si mai adauga si o meditatie de 20 de minute inainte de a te duce la culcare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România S-a lansat Green Report Podcast – întrebări și răspunsuri cu invitați excelenți pe teme de mediu VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS!

Vezi cum se simte corpul tau dupa doar o singura zi fara alimente declansatoare precum gluten, porumb, lactate, cafeina si zahar.

Sursa: www.mindbodygreen.com

Foto homepage: Maridav / Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri