Dr. Tiffany Lester propune un plan de detoxifiere de o zi pentru aceasta toamna, sfatuindu-ne sa alegem o anumita zi a lunii si sa o dedicam exclusiv sanatatii si curatarii corpului de toxine.

Simti ca organismul tau are nevoie de un buton de restart? Te confrunti de multe ori cu alergii, balonare, constipatie, insomnii, dureri articulare, senzatia de oboseala sau un nivel scazut de energie? Poate ca organismul tau are nevoie de un buton de reset si niciun un anotimp nu este mai potrivit pentru a face schimbari in stilul tau de viata decat toamna. Toamna este perfecta pentru a face curatenie nu doar in dulapul si casa ta, dar si in mintea si trupul tau.

Intr-un articol publicat pe mindbodygreen, Dr. Tiffany Lester propune cititorilor un plan de detoxifiere de o zi, sfatuindu-ne sa alegem o anumita zi a lunii si sa o dedicam exclusiv sanatatii si curatarii corpului de toxine. De asemenea, specialistul ne recomanda sa asociem acest detox de o zi cu un alt detox, cel digital. Prin urmare, in aceasta zi de detoxifiere ar fi bine sa ne deconectam de la tot ce inseamna tehnologie (telefon, computer, TV) si sa ne dedicam timpul exclusiv noua insine si celor dragi noua.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Cazul Ana Morodan mi-a amintit că ar trebui să fim mai atenți la nevoile emoționale ale copiilor, ale elevilor și ale studenților noștri A patra conferință Autentic va avea loc pe 30 mai 2023

Iata planul de detoxifiere de o zi propus de Dr. Tiffany Lester, specialist in medicina integrativa la Alliance Integrative Medicine.

via mindbodygreen.com

DIMINEATA

Cand te trezesti: Consuma apa calda cu lamaie. Intr-un pahar cu apa calda stoarce o jumatate de lamaie si bea aceasta apa revigoranta pentru a-ti hidrata corpul si a stimula digestia.

Meditatie: Seteaza-te pentru succes si linisteste-ti mintea cu o meditatie de 10 minute. Inainte de a te apuca de meditatie, inspira si expira profund de 10 ori pentru a-ti curati mintea si trupul si a le pregati pentru meditatie.


Mic dejun
: Incepe-ti ziua oferindu-i corpului multi antioxidanti. Un smoothie verde este perfect in acest sens. Poti incerca multiple retete, insa nu exagera cu fructele. O regula buna este aceea ca la fiecare bucata de fruct sa asociezi 3 portii de legume. Combinatia recomandata de dr. Tiffany Lester este urmatoarea:

NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare NAOS a lansat în România AGE PROTEOM™, serul longevității celulare Medicii români pot ȋnvăța o nouă tehnică chirurgicală minim invazivă pentru tratarea cancerelor pulmonare

- o mana de spanac
- un castravete
- o jumatate de avocado
- o bucata mica de ghimbir (2 cm) curatat de coaja
- para

Foto: Maridav / Shutterstock

Adauga apa filtrata sau apa de cocos, apoi pune totul in blender si lasa ingredientele sa se amestece pret de 30 de secunde.

In mijlocul diminetii: Bucura-te de o ceasca de ceai matcha si o mana de migdale crude, nesarate. Aceasta gustare iti va taia poftele nesanatoase, iar ceaiul matcha te va mentine vioaie, dar calma in acelasi timp, pentru tot restul zilei.

DUPA-AMIAZA

Pranzul: Evita senzatia de prea plin de dupa-amiaza optand pentru un pranz usor. Incearca o salata marinata de kale cu o ceasca de supa de morcov si ghimbir. Adauga cat de multe culori poti la salata ta, adaugand un avocado copt. Evita sosurile de la magazin caci sunt pline de chimicale si zahar. Foloseste ca dressing pentru salata ta ulei de masline extravirgin si suc proaspat de lamaie.

Adevărul despre dinții superbi pe care-i afișează Luis Gabriel. Ce spune medicul stomatolog care s-a ocupat de construcția lor  Specialiștii avertizează că sezonul alergiilor devine mai lung din cauza încălzirilor climatice. Cum pot fi ținute sub control alergiile oculare? Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România

Foto: Allyso / Shutterstock.com

Exercitiu: Dupa pranz, fa o plimbare usoara afara pret de 20 de minute – fara a-ti lua telefonul cu tine.

Snackul de dupa-amiaza: Daca iti este foame, mananca o jumatate de ceasca de goji cu 1 pahar de apa filtrata. Daca este posibil, trage un pui de somn de 20 de minute.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri