Vedere sanatoasa. Cum sa prevenim si sa vindecam bolile de ochi printr-o alimentatie corecta

Un reputat oftalmolog explica pe intelesul tuturor cum putem prevenisi inversa evolutia bolilor de ochi.

Cartea "Vedere sanatoasa. Cum sa prevenim si sa vindecam bolile de ochi printr-o alimentatie corecta" este disponibila pe site-ul elefant.ro

Peste 180 de milioane de americani au probleme cu vederea. Majoritatea cred ca nu pot face nimic singuri pentru a vedea mai bine. Dar iata ca acum exista speranta. In ultimul deceniu, foarte multe studii clinice au aratat ca introducerea in alimentatie a unor nutrimente specifice ajuta la pastrarea unei vederi bune pana la o varsta inaintata, la ameliorarea afectiunilor oculare si chiar la inversarea evolutiei unor boli.

Citeste si:
Cum ne protejăm vederea de amenințările zilnice
Cum ne protejăm vederea de...

Solutia este simpla: trebuie sa consumam numai alimente obtinute din produse naturale si care contin nutrimente despre care s-a demonstrat clinic ca tintesc componentele ochiului afectate de boli si/sau de varsta.

De asemenea, cartea explica modul cum functioneaza ochiul si ce alimente ajuta la buna lui functionare, oferind, in plus, instructiuni personalizate, usor de inteles, privind alimentele si nutrimentele utile preocuparilor specifice ale cititorilor.

Citeste si:
Dr. oftalmolog: TOP greșeli în purtarea lentilelor de contact și...
Dr. oftalmolog: TOP greșeli...

Doctorul Neal Adams este oftalmolog expert in problemele retinei si redactor-sef al revistei de specialitate Eye Report. De curand, a parasit postul de sef al Departamentului de Oftalmologie din cadrul Facultatii de Medicina Paul L. Foster (Universitatea Tehnologica din Texas), pentru a se dedica activitatii din clinica sa privata. Pentru mai multe informatii despre cercetarile sale, vizitati pagina de internet www.dcretina.com.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri