12:03, 10 Martie 2016 publicat în Tratamente naturiste 5 share-uri

Vreme de peste douazeci de ani, oamenii s-au bazat pe aceasta lucrare de referinta, folosind-o ca indrumar pentru imbunatatirea starii de sanatate prin nutritie si folosirea suplimentelor. Acum adus la zi in detaliu, volumul cuprinde cele mai recente informatii despre beneficiile vindecarii alternative si ale terapiilor preventive.

Cu peste opt milioane de exemplare vandute, "Vindecare prin nutritie" este cel mai apreciat ghid de sanatate holistica. Vreme de peste douazeci de ani, oamenii s-au bazat pe aceasta lucrare de referinta, folosind-o ca indrumar pentru imbunatatirea starii de sanatate prin nutritie si folosirea suplimentelor. Acum adus la zi in detaliu, volumul cuprinde cele mai recente informatii despre beneficiile vindecarii alternative si ale terapiilor preventive.

Citeste si:
Primăvara vine cu noutăți de la Nestlé
Primăvara vine cu noutăți de...

Prima parte enumera si explica in amanunt cele mai intalnite tipuri de nutrienti, de suplimente alimentare si de plante. Partea a doua descrie aproape 300 de afectiuni si de probleme de sanatate, de la abcese la riduri, si identifica suplimentele care pot fi folosite pentru a le combate. Partea a treia este un ghid al remediilor si terapiilor alternative care pot fi folosite impreuna cu un program nutritional. Sunt incluse informatii despre ultimele descoperiri in domeniu.

Lucrarea cuprinde:

Citeste si:
Programarea Neuro-Lingvistică: Tot ce trebuie să știi despre NLP
Programarea...

Recomandari de dozare aduse la zi pentru vitamine, plante si alte suplimente
Informatii care reflecta ultimele descoperiri despre vitamina E si vitamina B12
Cele mai noi studii privind unele afectiuni, precum bolile cardiovasculare, diabetul si fibromialgia
Ultimele descoperiri despre posibile legaturi intre boala Alzheimer si bolile cardiovasculare
Planuri de tratament si de reabilitare pentru abuzul de substante, precum alcoolul, stimulentele, marijuana si opiaceele

Fie ca te afli in cautarea unui tratament pentru o boala anume sau doresti, pur si simplu, sa iti intretii o stare optima de sanatate, Vindecare prin nutritie iti ofera rapid si facil acces la o multime de informatii pentru realizarea unui program nutritional complet.

Cartea Vindecarea prin nutritie poate fi achizitionata din libraria online elefant.ro.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri