Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor:

3. Balsamul vindecator rusesc care calmeaza durerile incheieturilor

Foto: lidante / Shutterstock

Iata o reteta indragita in medicina populara ruseasca si de care te vei indragosti cu siguranta. Acest balsam cu proprietati vindecatoare este excelent in cazul durerilor articulare si de incheieturi, dar il poti folosi ca unguent si in cazul durerilor cauzate de reumatism, artrita, fracturi, traumatisme, intinderi sau supragreutati. Poti prepara miraculosul remediu acasa, singur, folosindu-te de ingrediente simple si banale pe care cu siguranta le ai in bucatarie; miere, mustar, sare, apa.

Iata ingredientele de care ai nevoie pentru a trata balsamul vindecator:

  • 2 linguri miere
  • 2 linguri mustar iute
  • 2 linguri sare marunta
  • 2 linguri apa

Preparare:

Intr-un bol, amesteca bine toate ingredientele pana cand vei obtine o pasta omogena. Poti pune mixtura obtinuta intr-un recipient tip borcanas pe care il poti pastra in frigider. Il poti folosi ori de cate ori ai nevoie, aplicand unguentul pe zonele dureroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

* Este un remediu pentru uz extern!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri