Iata 3 retete populare ale medicinii rusesti alternative care iti vor fi de ajutor in anumite probleme de sanatate cu care te confrunti. Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor.
1. Reteta ruseasca pentru curatarea sangelui si imbunatatirea circulatiei
Foto: Eva Gruendemann / Shutterstock.com
Planul Nestlé EMENA pentru emisii nete zero până în 2050

In medicina alternativa ruseasca, semintele de floarea soarelui sunt considerate a fi un ingredient valoros si cu proprietati vindecatoare excelente. Ele sunt indicate in afectiunile si problemele ce vizeaza circulatia sangelui si sistemul circulator: oboseala, furnicaturi in maini sau picioare, extremitati reci etc.
Semintele de floarea soarelui sunt o sursa pretioasa de minerale si vitamine, cu precadere vitaminele B1 si E. Nu doar ca au beneficii asupra ochilor, pielli, parului, muschilor si oaselor, dar au un efect pozitiv si in ceea ce priveste imbunatatirea circulatiei sangvine.
Masca HOMEMADE pentru păr tern și vârfuri despicate – cu ulei de...

Semintele de floarea soarelui au proprietati antiinflamatorii. Ele ajuta in reglarea nivelului de colesterol si contribuie in prevenirea aparitiei cancerului. Reprezinta totodata un sedativ natural deosebit.
Ingrediente:
- 500 ml de apa
- 1 ceasca seminte de floarea soarelui crude, decojite
Metoda de preparare:
Inmoaie semintele de floarea soarelui in jumatate de litru de apa clocotita si lasa-le astfel timp de 2 ore, asigurandu-te ca ai acoperit vasul respectiv. Bucura-te de beneficiile acestei infuzii si bea o ceasca in fiecare dimineata. Asigura-te ca prepari ceaiul in ziua in care il consumi.
* Este un remediu pentru uz intern!
Foto homepage: Heike Rau / Shutterstock.com
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Scrisoare deschisă a Directorului executiv UNICEF: Cinci lecții pe care le putem învăța din pandemie
Povestea ta, de ziua noastră