Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor:

Iata 3 retete populare ale medicinii rusesti alternative care iti vor fi de ajutor in anumite probleme de sanatate cu care te confrunti. Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor.

1. Reteta ruseasca pentru curatarea sangelui si imbunatatirea circulatiei

Foto: Eva Gruendemann / Shutterstock.com

In medicina alternativa ruseasca, semintele de floarea soarelui sunt considerate a fi un ingredient valoros si cu proprietati vindecatoare excelente. Ele sunt indicate in afectiunile si problemele ce vizeaza circulatia sangelui si sistemul circulator: oboseala, furnicaturi in maini sau picioare, extremitati reci etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Semintele de floarea soarelui sunt o sursa pretioasa de minerale si vitamine, cu precadere vitaminele B1 si E. Nu doar ca au beneficii asupra ochilor, pielli, parului, muschilor si oaselor, dar au un efect pozitiv si in ceea ce priveste imbunatatirea circulatiei sangvine.

Semintele de floarea soarelui au proprietati antiinflamatorii. Ele ajuta in reglarea nivelului de colesterol si contribuie in prevenirea aparitiei cancerului. Reprezinta totodata un sedativ natural deosebit.

Ingrediente:

  • 500 ml de apa
  • 1 ceasca seminte de floarea soarelui crude, decojite


Metoda de preparare:

Inmoaie semintele de floarea soarelui in jumatate de litru de apa clocotita si lasa-le astfel timp de 2 ore, asigurandu-te ca ai acoperit vasul respectiv. Bucura-te de beneficiile acestei infuzii si bea o ceasca in fiecare dimineata. Asigura-te ca prepari ceaiul in ziua in care il consumi.

* Este un remediu pentru uz intern!

Foto homepage: Heike Rau / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri