Reteta cu seminte de floarea soarelui este excelenta in imbunatatirea circulatiei sangvine, reteta cu morcovi ajuta la regenerarea parului si impiedica caderea firelor de par, iar balsamul cu mustar, miere si sare calmeaza durerilor incheieturilor:

2. Reteta ruseasca impotriva caderii parului

Daca te confrunti cu probleme ale caderii parului, atunci aceasta masca regeneranta ruseasca iti va fi de mare ajutor. Reteta este una straveche si este des intrebuintata in medicina populara ruseasca drept un remediu pentru intarirea radacinilor firului si par si prevenirea deteriorarii parului. Unicul ingredient al acestei masti este reprezentat de morcovi, o sursa excelenta de vitamine precum betacaroten si vitamina A.

Foto: Nataliia Romashova / Shutterstock

Aceasta reteta ruseasca este o reteta simpla, dar care va contribui la redarea sanatatii scalpului si prin urmare si a parului. Nutrientii speciali continuti de morcov intaresc firul de par si il ajuta sa se regenereze, stimuland in schimb productia de celule noi.

Preparare:

Se dau prin razatoare cativa morcovi si cu mixtura obtinuta se freaca scalpul si radacinile parului. Masca cu morcov se lasa sa actioneze timp de 20 de minute, apoi se spala parul cum ai proceda in mod normal. Pentru rezultate bune si vizibile, se recomanda a aplica aceasta masca de par de cel putin 5 ori, dupa care, pentru intretinerea parului, o data pe luna. Se spune ca rezultatele vor fi vizibile dupa numai cateva tratamente.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

* Este un remediu de uz extern, dar poti consuma morcovii si ca atare!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri