Mai mult, stramosii nostri ii cunosteau, se pare, si virtutile medicinale
. Dupa ce, vreme de cateva secole, s-a aflat intr-un con de umbra, numeroasele studii stiintifice din ultimele decenii au readus uleiul de masline in prim plan, acesta ajungand sa fie considerat un aliment prin excelenta sanatos.Si nu fara motiv: rolul sau in prevenirea bolilor cardiovasculare, prin diminuarea colesterolului si limitarea riscului de aparitie a trombozelor, este incontestabil. In plus, un consum regulat de ulei de masline previne aparitia diabetului, a cancerului, a obezitatii si combate efectele imbatranirii.
Kaufland introduce un nou tip de bon fiscal, prietenos cu mediul...

Michel Montignac, celebru specialist in nutritie, este autorul conceptului de „indice glicemic“ si creatorul revolutionarei diete care ii poarta numele. Cartile lui au fost traduse in 25 de limbi si publicate in 42 de tari, in peste 16 milioane de exemplare.
Foto homepage: shutterstock.com; ulei de masline
Mix de musli pentru mama

Studiu: aproape 4 din 10 români din mediul urban spun că încrederea în propriile forțe i-a ajutat să își mențină echilibrul pe perioada pandemiei
Studiu: 71% dintre copii susțin că violența este prezentă în școlile lor
Copiii vorbesc despre viitorul și drepturile pe care și le doresc
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer