Bautura miraculoasa descoperita de chinezei are proprietati detoxifiante si antioxidante, contribuind totodata la prevenirea si inhibarea dezvoltarii celulelor canceroase.

Morcov, mar si sfecla rosie - un miracol vitaminic, antioxidant si detoxifiant

De ce este aceasta combinatie atat de banala atat de eficienta? Ce face marul? Cu ce se lauda morcovul? De ce este sfecla rosie un aliment minune? Datorita nutrientilor care se gaseste in cele trei componente. Marul contine vitamina A, B1, B2, B6, C, E si K, acid folic, niacina, zinc, cupru, magneziu, potasiu, fosfor, fier, calciu, sodium, magneziu, fibre. Pe de alta parte, sucul proaspat de mere contribuie la mentinerea nivelului de acetilcolina, un neurotransmitator vital pentru memorie si sanatatea creierului, pe care il regasim la nivelul sistemului nervos central. Este suficient sa spunem ca nivelul scazut de acetilcolina este asociat cu boala Alzheimer pentru a intelege importanta acestei substante in functionarea creierului.

Morcovul la randul sau este plin de substante nutritive precum vitamina A, B1, B2, B3, B6, C, E si K, acid folic, niacina, acid pantonetic (vitamina B5). Contine in acelasi timp si minerale precum potasiu, calciu, fosfor, magneziu, seleniu, iar ingredientul cheie pentru care este faimos este betacarotenul. In plus, morcovul este singura leguma ce contine o substanta unica: falcarinol, un pesticid natural ce protejeaza organismul impotriva bolilor fungice si a celulelor canceroase.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Mai mult, sfecla rosie contine substante cu efect antiimbatranire, vitamina A, C, vitamine din complexul B, potasiu, fier, magneziu, cupru.

Nota! Chiar daca aceasta bautura se bucura de popularitate si succes si nu dispune de efecte secundare, nu putem garanta din punct de vedere medical –stiintific rezultatele. Va recomandam sa percepti aceasta bautura drept un remediu popular, o alternativa naturista a tratamentelor medicale indicate in anumite boli. Nu stim cu siguranta daca a vindecat cancerul sau nu, daca efectele sale remarcabile sunt un simplu mit sau nu, insa aceasta bautura merita cu siguranta incercata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri