10 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 278 share-uri

Implicațiile stării noastre psihice, emoționale și spirituale sunt atât de puternice în ceea ce privește predispunerea la anumite boli, iar în sens invers bolile ne afectează emoțional, psihic și spiritual, încât chiar și oamenii de știință au acceptat această interdependență și au dus, împreună cu alți specialiști, la crearea unor specialități aparte, cum ar fi psihosomatica, psihologia medicală, dar și alte domenii care studiază aceste relații atât de complexe între sănătatea fizică și starea psiho-spirituală a omului.

Vă recomandăm cartea “Karma sau armonia dintre fizic, psihic și destin” a lui Serghei Nikolaevic Lazarev, un renumit bioenergetician rus despre ale cărui constatări vom vorbi mai jos, în acest articol. De asemenea, și cartea " Diagnosticarea Karmei. Sistemul autoreglarii campurilor"

Serghei Nikolaevic Lazarev a adus o viziune controversată și interesantă asupra bolilor, susținând existența unei interdependențe între starea psiho-spirituală și boală.

Iată care sunt „legile karmice” ale sănătățîi sau, la polul opus, ale bolii, în viziunea lui Serghei Nikolaevic Lazarev.

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: „Oamenii sănătoși nu-și permit să țină supărări

Cauzele supărării și lipsa iertării pot reprezenta cauze ale îmbolnăvirii. În concepția lui S.N. Lazarev, relațiile dintre oameni reprezintă coduri energetice generate de câmpurile spiritual-energetice ale oamenilor. Astfel că, atunci când facem rău cuiva, ne certăm, ne supărăm, aceste coduri sunt rupte și câmpurile individuale sunt afectate. Acesta consideră că atunci când faci rău cuiva, faci rău întregului Univers.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Caria dentară – ce este și cum se tratează

De aceea este important să depistăm cauzele adevărate ale supărărilor noastre (care pot fi diferite de motivele aparente) și să practicăm iertarea ca elemnt eliberator și vindecător.

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: “Nu judecați, ca să nu fiți judecați

Atunci când îi judecăm pe ceilalți, când gândim negativ despre aceștia, fie afectăm propriul câmp, fie afectăm câmpurile celorlalți. În a două situație ajungem șila cauza de mai sus, iar în prima situație ne facem singuri rău. Iar acest rău asupra noastră sau a celorlalți este cu atât mai mare cu cât judecăm persoane pe care le iubim mai mult.

Această gândire negativă poate reprezenta totodată un atac energetic asupra celorlalți. Și ceilalți pot avea astfel de gânduri despre noi, deci ne pot ataca energetic.

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Cea mai bună metodă energetică de a răspunde unui atac energetic nu este aceea de a-i răspunde tot printr-un atac energetic, ci prin puterea de a ierta cu adevărat.

Foto: sun ok/ shutterstock.com

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: „Există un mare păcat pe care un om îl poate comite în viața sa: să distrugă iubirea

"Boala poate îndeplini diferite funcții. Prima este cea de avertizare. A doua este cea de oprire a activității care împiedică dezvoltarea normală a omului, iar a treia este cea de eliminare a mecanismelor care permit răspândirea informației negative. Nu trebuie să uităm că suntem celulele unui singur organism imens care se cheamă omenire și care, la rândul lui este o parte a unui sistem unitar, Universul”, afirmă Lazarev în cartea sa.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Iubirea de sine. Cum poți să te regăsești în câțiva pași simpli ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

Această cauză se referă și la moștenirea karmică pe care o capătă un copil. Atunci când câmpul energetic al mamei este perturbat din diferite motive (dragostea din cuplu dispare, femeia are îndoieli cu privire la venirea pe lume a copilului, există deja o boală de care mama suferă, dorința de a fi băiat sau fată și așa mai departe), această ruptură se transmite copilului cel puțin prin riscul de a dezvoltă o boală, iar în cazuri grave copilul se poate naște deja bolnav.

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: Vampirismul energetic sau furtul de energie

Vapmpirismul energetic reprezintă furtul de energie de la ceilalți. Câmpurile afectate sunt atât ale abuzatorilor energetici, cât și ale victimelor.

Vă puteți da seama că ați fost vampirizat dacă, după interacțiunea cu cineva, vă simțiți epuizat psihic și energetic, simțiți o oboseală cumplită, o ceață a minții, dureri de cap sau stări generale de rău. Puteți citi mai multe informații despre vampirismul energetic în articolul: Cum să îi recunoști și să te aperi de vampirii energetici: oamenii care te secătuiesc de energie și poftă de viață

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: Despre morți să vorbim numai de bine

„Între lumea fină a morților și lumea noastră fizică sunt posibile contacte, iar dacă ele apar, acest lucru dăunează ambelor lumi. Câmpurilor unui om viu și ale unui om mort are loc atunci când sunt încălcate legile supreme.”, susține S. N. Lazarev. Nu degeaba se spune că despre cei morți să vorbim numai de bine.

Câmpurile morților și ale viilor trebuie să rămână clar delimitate.

Aceleași efecte nocive asupra sănătății și vieții sunt date de sentimente de ranchiună purtate pentru cei decedați. Citește continuarea articolului în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri