10 Februarie 2022 publicat în Spiritualitate 278 share-uri

Implicațiile stării noastre psihice, emoționale și spirituale sunt atât de puternice în ceea ce privește predispunerea la anumite boli, iar în sens invers bolile ne afectează emoțional, psihic și spiritual, încât chiar și oamenii de știință au acceptat această interdependență și au dus, împreună cu alți specialiști, la crearea unor specialități aparte, cum ar fi psihosomatica, psihologia medicală, dar și alte domenii care studiază aceste relații atât de complexe între sănătatea fizică și starea psiho-spirituală a omului.

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: “În fiecare om există un suflet,începutul sacru, ceva omenesc și ceva animalic

„În stare normală trupul trebuie să primească hrană de la suflet, sufletul de la spirit iar spiritul de la Dumnezeu. Excluderea oricărei din aceste verigi este inadmisibilă, iar viața bazată doar pe principiul primitiv al îmbuibării trupului fără a da atenție și celorlalte verigi reprezintă calea cea mai sigură spre regres”, susține Lazarev.

Hrana noastră devine astfel dependentă de natură și de jerfa acesteia. O hrană naturală poartă energia pământului și a sângelui, vibrând astfel în aceleași unde din care noi suntem formați.

O hrană naturală, iubirea spirituală și iertarea sau alte „alimente” pentru suflet, o minte cu gânduri bune și curate reprezintă pașii fizici și psiho-spirituali către sănătate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari Caria dentară – ce este și cum se tratează

Cauzele psiho-spirituale ale bolilor: „Orice gând legat de sinucidere este extrem de nociv pentru omul respectiv și descendenții săi”

Lipsa dorinței de a trăi, lipsa poftei de viață sau depresia, lipsa dorinței de a procrea, de a crea o nouă viață sau gândurile suicidale sunt incluse în aceeași cauză psiho-emoțională de boală. Toate acestea provoacă anumite boli, cum ar fi cele autoimune sau legate de aparatul genito-urinar.

Mai mult decât atât, aceste rupturi în câmpul energetic se transmite urmașilor în rând de generații. Așadar, și cel al cărui rudă de acum 3-4 generații a avut astfel de manifestări, rupând lanțul slavirii și bucuriei vieții, poate suferi.

Foto articol: OLaLa Merkel/ shutterstock.com

Seceta din Europa scumpește legumele și fructele. Care sunt cele mai afectate culturi 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri