28 Ianuarie 2022 publicat în Spiritualitate 353 share-uri

Vi s-a întâmplat vreodată să stați de vorbă cu o persoană și apoi să vă doară capul? Sau să lucrați temporar cu cineva și spoi să va simțiți extrem de obosiți, extenuați? Sau să nu mai doriți să vedeți anumite persoane pentru că simțiți că va acaparează cu totul, vă învăluie și vă sufocă energetic? Ei bine, este foarte posibil să vă fi întâlnit cu vampirii energetici. Citiți acest articol și aflați cum recunoașteți un vampir energetic, ce simptome vă provoacă, cum vă puteți apăra în fața lor și cum să vă curățați aura după un atac energetic.

Ce sunt vampirii energetici, mai exact?

În spirtualitate unii oameni sunt numiți „vampiri energetici”, pentru că, asemenea unui vampir care se hrănește cu sânge, aceștia par să sustragă energia celor din jur.

Vampirii energetici ne epuizează adesea involuntar și inconștient, rareori reușesc să identifice că au acest efect negativ asupra celor din jur.

Ce au însă „special” vampirii energetici se referă la nevoia intensă a acestora de a prelua din energia celuilalt: fie prin vorbă exagerată, fie prin prezența abuzivă, fie prin sustragerea de informații în permanență de la celălalt, care ajnge să nu se mai poată concentra la ce face, fie printr-o nevoie continuă de atenție și aprobare (nevoie deviată de iubire). Pur și simplu cer ceva de la cei din jur, însă într-un mod cu totul exagerat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Pantofi de primăvară pe care trebuie să îi ai în colecție Activități de Paște 2023 în Veranda Mall: vino să vezi ce surprize aduce Iepurașul în acest an! LIL UZI VERT, RAPPER-UL AMERICAN CARE A PRIMIT DISCUL DE DIAMANT, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA, LA FESTIVALUL NEVERSEA

Vampirii energetici reușesc intuitiv să identifice persoanele care prezintă energia de care ei au nevoie, apoi îi acaparează, îi învăluie până ce fie sunt obligați să rupă legătura, fie îi epuizează complet pe cei de lângă ei.

Vampirii energetici îi putem întâlni oriunde în viață noastră, pot fi partenerii de viață din legături amoroase toxice, pot fi prieteni, colegi de muncă, oameni pe care îi întâlnim pe stradă sau în mijloacele de transport în comun, pur și simplu îi atragem prin energia noastră, cu condiția ca această energie ce o prezentăm să satisfacă nevoia respectivului vampir energetic.

Foto: Benjavisa Ruangvaree Art/ shutterstock.com

Cum poți recunoaște un vampir energetic?

În primul rând acesta se conectează direct cu tine. Dacă alte persoane poate te salută, îți vorbesc puțin, dar îți poți desfășura activitatea, ei bine un vampir energetic îți acaparează atenția și toate resursele.

Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Cum să obții o masă bogată și sănătoasă de sărbători. Mai multe legume, mai puțin zahăr și multă hidratare Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași?

Nu te poți deconecta. Practic poți simți, la un moment dat, că ești acolo doar pentru el, nu reușeșți să te desprinzi cu blândețe, pur și simplu simți că mai ai puțin și faci un act dur ca să scapi (să tipi, să îți iei lucrurile și să pleci, să întrerupi complet convorbirea în mod brusc etc.).

Nu reușeșți să îți exerciți sarcinile în mod firesc. Pentru că vampirul energetic este acolo și efectiv nu renunță în a-și acoperi nevoia preluându-ți din energie, simți că nu reușeșți să faci ce ai de făcut și nici să te relaxezi. Nu te poți concentra la ceea ce îți doreșți să faci. Ba mai mult, poți comite greșeli.

Simți o efervescență emoțională negativă. Pur și simplu simți că în tine cresc emoții negative precum:

Cum să restabilești echilibrul natural al florei vaginale: soluții de durată, ușor de aplicat   Cum să alegi componente pentru baia ta Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile
  • Nervozitate
  • Agitație
  • Furie inexplicabilă
  • Nerăbdare
  • Tristețe până la depresie
  • Frică până la anxietate
  • Nemulțumire sufletească
  • Senzație de neputință
  • Scăderea stimei de sine și sentiment de inferioritate
  • Retragere și apărare

Manifeșți și anumite simptome când ești vampirizat:

  • Oboseală extremă
  • Dureri musculare
  • Dureri de cap
  • Lipsa de concentrare, ca o ceață a minții
  • Diverse somatizări ale emoțiilor: senzație de frig, creșterea tensiunii arteriale, creșterea pulsului, tremur al membrelor, acutizarea unor dureri etc.

Nu au legătură directă cu tine, dar NU pot fi ignorați. Aceștia sunt acei vampiri care „suferă de grandomanie” cum ar spune unii sau care sunt permanent în centrul atenției, însă prin manifestări negative și imposibil de ignorat: fie bârfesc în permanentă, fie pun întrebări mereu, sau sunt cei cărora nu le mai tace deloc gura, ori vorbesc tare astfel încât nimeni nu se poate concentra, pot fi mereu furioși și creează astfel o atmosfera tensionată în jur, ca o ceață de emoții negative care nu poate fi împrăștiată.

Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Pantaloni cargo de damă House: cum să-i porți în 2023 Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Cum îți poți crea un scut de protecție energetică împotriva vampirismului?

Vampirii energetici nu pot „ataca” pe cineva care prezintă deja protecție energetică. Vor încerca să destabilizeze echilbrul celuilalt, însă cu cât persoană respectivă este mai evoluată spiritual și echilibrată, cu atât protecția sa energetică etse mai puternică. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri