23 Decembrie 2011 publicat în Social 1 share-uri

Programul 'Un ursulet de plus - un zambet in plus!' aduce bucurii de sarbatori pentru mii de copii fara posibilitati materiale. Initiativa de Craciun aduce si o premiera pentru Romania in materie de decoratiuni de sarbatori: primii brazi creati exclusiv din ursuleti de plus.

4 ONG-uri: Fundatia Comunia, Crucea Rosie, Salvati Copiii Suceava si Iasi, 4 orase: Oradea, Iasi, Sibiu si Suceava si 4 centre comerciale: ERA Shopping Park Oradea, ERA Shopping Park Iasi, Shopping City Sibiu si Shopping City Suceava s-au reunit in cadrul programului „Un ursulet de plus - un zambet in plus!” pentru a aduce bucurii de sarbatori pentru mii de copii fara posibilitati materiale.

Aceasta initiativa de Craciun aduce si o premiera pentru Romania in materie de decoratiuni de sarbatori: primii brazi creati exclusiv din ursuleti de plus.

Astfel, fiecare dintre cele 4 centre comerciale s-a ascociat cu cate un ONG local prin intermediul caruia va oferi copiilor defavorizati jucarii de sarbatori. Produsele provin din donatiile vizitatorilor din fiecare centru, precum si din donatia proprie a fiecarei galerii comerciale.

Pentru aceasta, in fiecare dintre cele 4 centre a fost amenajat cate un brad imens, cu o inaltime de 4 metri format din aproximativ 500 de ursuleti de plus. Acestia isi vor gasi in Ajunul Craciunului drumul catre mii de copii care vor avea un motiv in plus sa zambeasca de sarbatori, alaturi de jucariile lasate de vizitatori in urnele din fiecare centru.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

In cadrul acestui program Fundatia Comunia s-a asociat cu ERA Shopping Park Oradea si va dona ursuletii si jucariile colectate de la vizitatori pe tot parcursul luni decembrie. Acestea vor ajunge la copiii sarmani din Oradea si din localitatile apropiate.

La Iasi, filiala locala a Salvati Copiii lucreaza cu ERA Shopping Park Iasi si peste 200 de ursuleti de plus vor fi donati alaturi de jucariile oferite de ieseni catre copiii fara posibilitati materiale din oras.

Filiala locala a Crucea Rosie Sibiu s-a asociat cu Shopping City Sibiu si impreuna vor colecta jucarii pana la mijlocul lunii decembrie. Acestea vor fi ulterior daruite copiiilor din Sibiu, alaturi de cei aproximativ 500 de ursuleti de plus.

Si la Suceava, copiii defavorizati din mediul rural din intreg judetul vor avea ocazia sa zambeasca de sarbatori, in urma donatiilor primite de la Salvati Copii. 350 de ursuleti de plus oferiti de Shopping City Suceava, alaturi de jucariile donate de suceveni vor ajunge la cei mici in zilele din ajunul Craciunului.

MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Împreună în arte și simțiri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri