Romania este un punct fierbinte al sclaviei umane. Prin Romania sunt traficate victime si din Romania provin in acelasi timp, victime. Este vorba despre persoane foarte tinere, majoritatea copii sau femei care sunt fortate sa se prostitueze, sa intre in industria pornografiei sau sa cerseasca. Am putea spune ca Romania este paradisul traficantilor de carne vie...

In acelasi timp, colaborarea cu autoritatile publice este aproape egala cu 0, problema fiind prcatic nerecunoscuta si ignorata. Aceasta lipsa de atitudine din partea politistilor si a guvernului permite inflorirea fenomenului in tara noastra, ceea ce genereaza o criza a gestionarii problemei si in celelalte tari europene.

Not For Sale Romania primeste adesea referiri la cazuri de trafic de fiinte umane din partea autoritatilor romane si cam aici se termina colaborarea, spune Petersel. In acelasi timp, guvernul Romaniei minimalizeaza rolul Agentiei Nationale Impotriva Traficului de Fiinte Umane – principala institutie anti-trafic din Romania si a alocat zero fonduri organizatiilor nonguvernamentale care se ocupa de victimele traficului de fiinte umane.

Pentru o victima a traficului de fiinte umane salvarea este doar primul pas. Cei ce supravietuiesc au nevoie de un loc sigur departe de traficantii lor, si mijloace de a-si crea un nou viitor. Costul mediu pe an pentru a asigura ingrijirea necesara pentru o persoana care a supravietuit traficului de persoana la cetrul Not For Sale Romania este de 1000 USD. Acum,50 de persoane au nevoie de a ajutor, de aceea Not for Sale a initiat o campanie de strangere de fonduri pentru aceste victime. Corpurile romancelor nu sunt de vanzare!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară

Resurse informatii - site-urile www.notforsalecampaign.org si www.notforsale.ro

via Feminism-Romania


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri