Salariații din România ar putea avea parte de încă o zi liberă. Potrivit unei propuneri legislative, angajații ar putea avea parte de o zi liberă plătită în scopul participării la cursurile de prim ajutor.

Angajatorii ar putea profita de o nouă zi liberă

Un grup de deputați USR au înregistrat la Senat, vineri, 19 mai 2023, propunerea legislativă nr. B317/2023 -Propunere legislativă privind efectuarea unor cursuri de prim ajutor de către salariaţi, precum şi drepturile şi obligaţiile angajatorilor şi, respectiv, ale statului în raport cu aceştia.

Prin urmare, salariații din România ar beneficia de o zi liberă plătită pentru a frecventa cursurile de prim ajutor medical. Propunerea urmărește să încurajeze angajații să meargă la cursurile acordare a primului ajutor medical pentru a căpăta experiență și pentru a putea acționa în orice situație.

Din cauza faptului că unii martori la accidente nu pot sau cu cunosc cum să acorde corect primul ajutor medical, numărul victimelor este în creștere cu fiecare zi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Majoritatea femeilor cred că încă nu există egalitate de gen în România Peste 200 de testimoniale în campania #SayNoToStigma cu ocazia Purple Day 2023 Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Citiți continuarea pe 9news.ro

Foto fr și main: chainarong06 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri