Inspirați de protestele profesorilor, sindicatele din Educație începând greva generală pe 22 mai, angajații din Sănătate au anunțat declanșarea acțiunilor de protest. Primul pas este un miting pe 8 iunie, urmând ca până la 1 iulie să fie strânse semnături pentru declanșarea grevei generale. 

Angajații din Sănătate amenință cu proteste și vor să strângă semnături pentru greva generală

Consiliul de Coordonare al Federației „Solidaritatea Sanitară” a decis declanșarea acțiunilor de protest. S-a decis demararea strângerii semnăturilor pentru declanșarea grevei generale a lucrătorilor din Sănătate și demisia în masă din contractele de gărzi a medicilor membri în „Solidaritatea Sanitară” începând cu data de 1 iulie 2023.

Sindicaliștii spun că va fi organizat un miting și un marș al membrilor „Solidaritatea Sanitară” în data de 8 iunie astfel: Miting în Piața Victoriei între orele 11:00-12:00, Marș între Piața Victoriei și Piața Revoluției între orele 12:00-12:30; Miting Piața Revoluției între orele 12:30-13:00; Marș Piața Revoluției - Piața Constituției între orele 13:00 -13:30; Miting Piața Constituției între orele 13-30-14:30.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Curățenia de Paște în pădurea Lucianca - o inițiativă Sarantis România împreună cu Let’s Do It România APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile

Citiți mai multe pe 9news.ro

Foto fr si main: hxdbzxy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri