Angajații din Sănătate amenință cu proteste. Vor să strângă semnături pentru greva generală

Inspirați de protestele profesorilor, sindicatele din Educație începând greva generală pe 22 mai, angajații din Sănătate au anunțat declanșarea acțiunilor de protest. Primul pas este un miting pe 8 iunie, urmând ca până la 1 iulie să fie strânse semnături pentru declanșarea grevei generale. 

Angajații din Sănătate amenință cu proteste și vor să strângă semnături pentru greva generală

Consiliul de Coordonare al Federației „Solidaritatea Sanitară” a decis declanșarea acțiunilor de protest. S-a decis demararea strângerii semnăturilor pentru declanșarea grevei generale a lucrătorilor din Sănătate și demisia în masă din contractele de gărzi a medicilor membri în „Solidaritatea Sanitară” începând cu data de 1 iulie 2023.

Sindicaliștii spun că va fi organizat un miting și un marș al membrilor „Solidaritatea Sanitară” în data de 8 iunie astfel: Miting în Piața Victoriei între orele 11:00-12:00, Marș între Piața Victoriei și Piața Revoluției între orele 12:00-12:30; Miting Piața Revoluției între orele 12:30-13:00; Marș Piața Revoluției - Piața Constituției între orele 13:00 -13:30; Miting Piața Constituției între orele 13-30-14:30.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Deductibilitatea abonamentelor de fitness: World Class anunță noi soluții Corporate de health & fitness și lansează programul Healthy Week pentru companii Tipuri de asigurări pe care orice persoană trebuie să le aibă Esti HR și vrei să recrutezi mai ușor talente? Află gratuit care sunt secretele atragerii și retenției de personal la „HR 2.0 - Ce îi motivează pe angajați în vremuri de criză”

Citiți mai multe pe 9news.ro

Foto fr si main: hxdbzxy /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri