O galerie de artiști valoroși din România, împreună cu Fundația Părinți Salvatori și-au dat întâlnire la Sala Polivalentă, pe 31 martie, cu începere de la orele 19.00 pentru a întinde o mână de ajutor victimelor cutremurelor din Turcia.

Comunicat de presă

Amfitrionul spectacolului este Cristian Brancu iar pe scenă vor urca Gazi Demirel, Mioara Velicu, Steliana Sima, Constantin Enceanu, Mioara Lincan, Valentin Sanfira, Andrei Ștefănescu, Mirabela Dauer, Ionel Tudorache & Brand, Claudia Puican, Armin Nicoara, un ansamblu de folclor din Turcia și mulți alți invitați speciali. Vino să te bucuri de muzică de calitate și să aduci un zâmbet celor care au cu adevărat nevoie.

În dimineața zilei de luni, 6 februarie, un cutremur devastator a lovit sudul Turciei, aproape de granița de nord a Siriei. Le suntem alături și ne rugăm pentru toți cei afectați de această tragedie teribilă. 10 orașe au fost afectate în Turcia, peste 50.000 de vieți pierdute, sute de mii de oameni răniți și tot atâția care și-au pierdut casele și care cu siguranță au nevoie în continuare de ajutor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! Smiley se mută în America. Adevăratul motiv pentru care părăsește România Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Fundația Părinți Salvatori organizează acest spectacol umanitar și te ajută să ajuți cât mai ușor. Fiecare bilet vândut poate aduce o farfurie de mâncare unui copil ce-și plânge părinții sau îsi caută sub ruine frații sau o pătură pe umerii unui bătrân care doarme sub cerul liber, cu lacrimile înghețate pe obraz.

Biletele se găsesc pe Entertix.ro și Myticket.ro

De asemenenea, pe site-ul https://parintisalvatori.ro/se pot face donații pentru victimele cutremurelor din Turcia, atât online, cu cardul, prin virament bancar sau, firmele, prin Contract de sponsorizare, deductibil din impozit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri