Singur pe lume, varianta românească! Marian, un adolescent din Teleorman, trăiește cu doar 214 de lei pe lună. Cum îl poți ajuta?

Marian Ene este un tânăr în vârstă de 18 ani, rămas singur pe lume în timpul liceului, pentru a supraviețui într-o perioadă a vieții în care majoritatea dintre noi ne-am distrat și n-aveam pe cap nicio responsabilitate. Cazul său este susținut de Asociația Speranța pentru România, iar campania pentru ajutorarea sa a început pe data de 7 decembrie 2021.

Marian Ene, un tânăr de doar 18 ani, a ajuns într-una dintre cele mai complicate situații ale vieții. A fost părăsit de părinți când avea vârsta de 3 ani și a fost adoptat și crescut de bunica sa. Ea a trecut în neființă când Marian avea 16 ani, iar de atunci a rămas singur pe lume, fără niciun sprijin financiar în afara unei simple alocații de elev care însumează 214 lei pe lună. Cu acești bani ar trebui să-și plătească întreținerea, facturile utilităților, alimentele pe care ar trebui să le consume zi de zi pentru a supraviețui, să întrețină casa, să-și cumpere recuzite, etc.

Marian le-a povestit celor de la Asociația Speranța pentru România că de când a murit bunica sa nu a mai avut bani să plătească căldura în casă. Când este prea frig, el se acoperă cu două pilote, iar în majoritatea zilelor temperatura din casă nu diferă cu cea din apartamentul său. Cele mai grele perioade sunt cele de iarnă, iar Marian, de la vârsta de 16 ani, se gândește cum poate supraviețui fără bani de întreținere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Candela sufletului nostru este cea care trebuie să fie totdeauna aprinsă. Cuvinte pentru suflet de la Maica Gavrilia Papaiannis (de citit mai ales în postul Paștelui)

Determinarea l-a făcut să nu dorească să renunțe la studii, motiv pentru care și-a continuat lecțiile și orele de școală în ultimii 2 ani, neavând niciun suport material pentru educație. Locuiește în Zimnicea, județul Teleorman, iar dorința sa este de a dobândi o sumă adecvată de bani pentru a-și acoperi cheltuielile de alimentație, să-și cumpere o haină pentru perioada de iarnă și încălțăminte.

Pe lângă problemele imediate pe care le are ce țin de alimente, haine, recuzite școlare, bani pentru facturi, Marian locuiește și într-o casă care necesită renovări. Echipa de voluntari a Asociației Speranța pentru România dorește să-i achiziționeze echipamentele necesare pentru casă, cu precădere un aragaz unde tânărul va putea să-și gătească. Cel pe care îl are în casă este vechi și uzat, iar Marian nu-l mai poate folosi. Toate acestea înseamnă 5000 de euro.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Mihalache&Dristor, cele mai noi locații el Studio în care poți beneficia de epilarea cu laser Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Rămas singur pe lume, sărbătorile lui vor continua să fie o simplă dată în calendar, fără nicio altă însemnătate, dacă nu va primi niciun ajutor. În ultimele 3 săptămâni aproape 40 de donatori i-au trimis lui Adrian suma de 1.800 de euro, astfel că Marian ar mai avea nevoie de 3200 de euro.

Și tu poți dona pentru Marian în conturile bancare ale Asociației Speranța pentru România deschise la BCR (cont: RO16RNCB0015163548220001), ING (cont: RO61INGB0000999909241779), Raiffeisen Bank (cont: RO79RZBR0000060021092494) , BRD (RO34BRDE020SV83172010200), CEC (cont: RO17CECEB00030RON0604187) și Banca Transilvania (cont: RO90BTRLRONCRT0502381601) . Ele sunt disponibile pe site-ul Asociației. Puteți dona rapid prin Revolut la numărul de telefon 0766 365 833 sau pe cel de BT Pay la 0766 365 833.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Persoana potrivită te va face să te îndrăgostești de tine, în primul rând Dislexia e superputerea a mii de copii și adolescenți

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri