Un copilaș de numai trei ani are nevoie de ajutorul dumneavoastră. Este drama micuțului Sorin Finn, un înger de numai 3 ani, care trece printr-un calvar de nedescris. În România, micuțului Sorin i se dau 50% șanse de supraviețuire, așa că copilul trebuie să fie operat în străinătate, poate chiar în SUA.

Trista poveste a micuțului Sorin

În luna octombrie a anului acesta, după o plimbare în aer liber alături de părinții săi, lui Sorin a început să i se facă brusc rău. Imediat copilașul și-a pierdut cunoștiința. Sorin Finn a fost dus de urgență la spital, unde, după ce i-au fost administrate medicamente a început încet să își revină. Aici, medicii au hotărât să îl țină sub observație, pentru a i se efectua o serie de investigații.

Vestea prostă nu a întârziat. În urma unui RMN s-a descoperit o tumoră cerebrală parieto-occipitală dreaptă. Sorin a fost operat de urgență la București și tumora a fost îndepărtată complet.

Putea fi un happy-end, dar n-a fost să fie așa. Destinul s-a dovedit a fi nemilos cu micuțul Sorin. În urma unei biopsii, al cărei rezultat a venit la două săptămâni după operația încheiată cu succes la București, s-a descoperit că tumora era malignă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Sorin a primit un diagnostic crunt: avea ependimom de grad 2, un tip de cancer rar întâlnit în rândul copiilor.

Drama lui Sorin a devenit de-a dreptul un coșmar când s-a aflat că, în România, micuțului i se dau 50% șanse de supraviețuire.

Altfel spus, Sorin trebuie să ajungă la o unitate medicală de specialitate din străinătate, poate chiar din Statele Unite. De altfel, părinții au trimis deja documentele necesare către mai multe clinici.

Indiferent de răspunsurile ce vor veni, intervenția chirurgicală și tratamentul ulterior va costa foarte mult, cu mult peste posibilitățile familiei lui Sorin.

Acesta este, deci, un apel la mai mult decât solidaritate: este un strigăt de ajutor în favoarea micuțului Sorin Finn. Numai gesturile voastre generoase vor putea face ca Sorin să își trăiască copilăria așa cum o merită: sănătos și fără griji.

Donați oricât, leu cu leu se vor strânge pentru ca Sorin Finn să ajungă un om în toată firea, eliberat de o povară mult prea grea pentru el.

Orice sumă este binevenită! Salvați-l pe Sorin!

Despre donații

Donații se pot face în conturi bancare deschise la BCR, Raiffeisen Bank, BRD, CEC BANK si Banca Transilvania.

Denumire: SPRO (Speranta pentru Romania), CUI 41026636

Pentru mai multe detalii, luați legătura cu Izabela Galea la nr de tel 0771.368.209 sau prin email la ajutorspro@gmail.com.

Cazul lui Sorin este instrumentat de Asociația ,,SPRO (Speranță pentru România)”, o asociaţie umanitară specializată în oferirea de ajutor persoanelor aflate în nevoie şi celor mai defavorizate categorii sociale.

Acţiunile acestei asociații se îndreaptă în mod special pentru copii bolnavi de cancer şi leucemie, bătrânii străzii, copii străzii, familii sărace cu mulţi copii, mame văduve, copii orfani, bătrâni singuri ci neputincioşi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri