Asociația ,,SPRO (Speranță pentru România)” este o asociaţie umanitară specializată în oferirea de ajutor umanitar persoanelor aflate în nevoie şi celor mai defavorizate categorii sociale.

Acţiunile acestei asociații se îndreaptă în mod special pentru copii bolnavi de cancer şi leucemie, bătrânii străzii, copii străzii, familii sărace cu mulţi copii, mame văduve, copii orfani, bătrâni singuri ci neputincioşi.

Sperață pentru România s-a implicat recet în cazul adolescentei Andreea Bogdan, o frumoasă tânără de numai 17 ani din Hârșești (Ștei, județul Bihor) care este diagnosticată ca având tumoră rinofaringiana osoasa gradul 4.

Vindecarea tinerei depinde acum de ajutorul vostru, al nostru, al oricui care își permite să doneze cât de puțin pentru săntatea Andreei.

Din nefericire tratamentul adolescentei nu se poate efectua în România, ci la o clinică din Turcia, unde deja tânăra este tratată cu citostatice. Ca să poată duce tratamentul cu succes, Andreea mai are nevoie de încă 20.000 de euro, bani pe care familia fetei nu numai că nu îi au, dar nici măcar nu pot visa să îi dobândească în vreun fel.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cel mai frumos cadou realizat manual de Ziua Mamei: Oferă-i mamei tale în dar inima ta! Cum să îți transformi casa într-o sărbătoare a simțurilor cu ajutorul Crăciunițelor Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională

Dar, despre ce familie vorbim? Andreea are încă opt frați. Tatăl ei a decedat în urma unui cancer pulmonar în urmă cu patru ani și mama nu mai poate face față nici cheltuielilor zilnice. Mai mult, una dintre surorile Andreei, mai mică, suferă și de un handicap permanent – este surdomută – și de epilepsie. Acolo, necazurile sunt multe și par insurmontabile.

Laura, sora mai mare a Andreei, este cea care a preluat greutățile familiei și încearcă să își ascundă cu greu disperarea. Situația sorei sale Andreea o apasă mai greu ca o piatră de moară, iar faptul că nu mai are soluții o aduce la limita de jos a nervilor săi multîncercați.

”De aici încolo nu mai avem nimic, nu mai avem ce să vindem, nu mai avem la cine să apelam, nu avem de unde să mai împrumutăm… Acum ne bazăm doar pe bunătatea voastră, ne bazăm pe gestul celor care își fac milă de tinerețea ei. Vă mulțumim pentru donațiile primite până acum! Cei care nu ați donat încă… nu treceți nepăsători pe lângă necazul nostru. Hai să fim toți bunul samaritean din poveste”, spune, cu lacrimi în ochi, Laura, sora mai mare a Andreei.

Se deschide Portalul Leului sau Portalul 8/8 – o aliniere cosmică aproape magică. Activări ale abundenței, oportunități de manifestare și dorințe îndeplinite! Din secretele presopuncturii - atingerea vindecătoare! Apăsând punctul Yintang, localizat chiar la nivelul celui de-al Treilea Ochi, ne reactivăm suflul vieții și pacea minții Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Drama frumoasei Andreea

Chinul Andreei a început anul trecut. Pe atunci, se presupunea că are niște ganglioni inflamați din cauza unei răceli, lucru pentru care I s-au administrat diverse tratamente. Totul a fost, însă, inutil, ganglionii nu dădeau înapoi. După un an de tratamente, Andreea a constatat că ganglionii îi provoacă dureri din ce în ce mai mari. Nu mai putea fi vorba de vreo răceală, la mijloc era ceva serios.

După ce a fost internată într-un spital local pentru analize, Andreea a devenit bănuită a avea o tumoră și a f a fost trimisă la Oradea. Acolo, biopsia a confirmat diagnosticul.

Familia nu i-a spus Andreei de ce suferă, și, cu o ultimă speranță, s-au îndreptat spre Cluj, la oncologie, dar tinerei i s-a spus că merge la ORL. Aici, apropiații nu au mai avut de ales: i-au spus Andreei că are tumoră rinofaringiană.

Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată Rugăciunile părinților pentru copii: cele mai puternice rugi pentru sănătate, învățare, revedere și protecție divină Al treilea Mercur retrograd al anului (în Balanță și Fecioară) – 9 septembrie – 2 octombrie: Fantoma iubirilor trecute. Ordine în viață.

Cerul s-a prăbușit peste Andreea. Pentru tânără, vestea s-a transformat într-un șoc teribil care a dărâmat-o psihic și sufletește. De atunci, mama nu o mai părăsește și, în Turcia urmează un tratament cu citostatice, după care va urma radioterapia.

Bani, însă, nu mai sunt. Nu mai au nimic de vândut și au nevoie de încă 20.000 de euro pentru continuarea și definitivarea tratamentului.

Acesta este motivul pentru care preentul articol face un apel către cei care își pot permite să doneze o sumă cât de mica, fiecare leu fiind acum vital pentru Andreea.

Altfel, șansele tinerei de a se însănătoși se vor reduce drastic. Gestul vostru este singurul care o poate ajuta pe Andreea. Detalii despre conturile unde puteți dona găsiți aici. Puteți salva un om, un suflet! Voi sunteți singura speranță a Andreei, îngerii ei păzitori…

Cum tratăm cancerul cu ajutorul medicinei integrative și soluții din medicina biologică? Medicii români au ocazia să ȋnvețe de la unul din fondatori - medicul elvețian Thomas Rau Back To School cu Marks & Spencer Dacă îți dăruiești ziua, nu ești cu un an mai bătrân, ci cu un an mai bun. Românii care și-au dăruit ziua de naștere în ultimii aproape 3 ani au reușit să mobilizeze donații de 6,4 mil lei

Donează rapid prin ING, BT Pay sau Revolut la: 0766 365 833 sau revolut.me/sperantaromania, pentru: Andreea Bogdan

🛑Doneaza prin PayPal, aici: https://paypal.me/asociatiasperanta, pentru: Andreea Bogdan

🛑Doneaza prin firmă, redirecționeaza 20% din impozitul pe profit al firmei tale, aici: https://www.sperantapentruromania.ro/directioneaza-20/


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

-

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri