Sute de medici din specialitățile implicate în patologia oncologică se reunesc la București in lupta cu cea mai perfida, agresiva şi mai invaziva boala: cancerul!

Comunicat de presa

Câteva sute de medici din specialitățile implicate în patologia oncologică sunt așteptați la București la cea de-a 3-a ediție a Conferinței Nationale de Oncologie in Practica Medicala 2019, eveniment organizat de Societatea Academică de Medicină a Familiei și Societatile Oncologice din Romania, în perioada 21-23 martie, la Crystal Palace Ballrooms, București.

Link: video-interviuri cu cateva dintre personalitatile lumii medicale care iau parte la eveniment: https://onco.medica.ro/2019/onco-news/

Conferinţa de anul acesta va insista asupra mijloacelor de prevenție dar, mai ales, asupra colaborării în timp util cu specialiştii de profil, în lupta cu una dintre cele mai perfide, mai agresive şi mai invazive boli ale omului contemporan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan

Printre subiectele abordate se numără: De la mutatii genetice la mutatii epigenetice; Terapia biologica; Cum suna viitorul? Chirurgia robotica in cancer; Abordarea paliativa hi-touch in era hi-tech, Screening-ul și depistarea precoce a cancerului: up-to-date, noutati si tendinte internationale; Excesul ponderal si riscul oncologic asociat; Limbajul alinarii la pacientii cu cancer; Metode si tehnici originale ale medicinei integrative;  Neurochirurgie prin “gaura cheii”.

Afecțiunile oncologice constituie a doua cauză de mortalitate in România, după cele cardiovasculare. Detalii pe: https://onco.medica.ro

ÎN PREMIERĂ: “EXPERTS’ MEETING” - MASTERCLASSES MEDICALE INTERACTIVE CU PROFESORI ȘI SPECIALIȘTI DE REPUTAȚIE INTERNAȚIONALĂ.

Mai multe informații despre conferință accesați: https://onco.medica.ro


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri