Romanca Gerda Dumitru traverseaza inot 6,5 km din Asia in Europa, pentru femeile cu cancer la san

12:07, 14 Iulie 2014 publicat în Social24 share-uri

Pe 20 iulie 2014, triatlonista Gerda Dumitru va inota 6,5 km in apele stramtorii Bosfor, la singura competitie de inot din lume care leaga doua continente, Asia si Europa. Gerda a mai participat la Bosphorus Cross-Continental Races, in 2006, 2007 si 2012, obtinand de doua ori locul 3 si o data locul 5.

Comunicat de presa

Pe 20 iulie 2014, triatlonista Gerda Dumitru va inota 6,5 km in apele stramtorii Bosfor, la singura competitie de inot din lume care leaga doua continente, Asia si Europa. Gerda a mai participat la Bosphorus Cross-Continental Races, in 2006, 2007 si 2012, obtinand de doua ori locul 3 si o data locul 5. De aceasta data insa, cu sprijinul si ajutorul Donna Medical Center, Centru de Excelenta pentru Depistarea precoce a cancerului de san si al Hospice Casa Sperantei, Gerda va participa in scop caritabil, pentru a strange fonduri pentru femeile care se lupta cu cancerul mamar.

Citeste si:
În lupta cu celulita, masajul cu bambus și-a găsit un adevărat aliat
În lupta cu celulita, masajul...

“Cursa de anul acesta va avea o incarcatura emotionala aparte; voi participa din tot sufletul, pentru a aduce un zambet pe chipurile mult incercate ale celor peste 6000 de femei din Romania care sunt diagnosticate anual cu o boala dura: cancerul mamar. Sunt convinsa ca veti fi toti alaturi de mine, donand pentru aceasta cauza care poate atinge orice femeie”, spune Gerda pe pagina ei de fundraising.

Doamna dr. Elena Claudia Teodorescu, fondatorul Donna Medical Center, Centru de Excelenta pentru Depistarea precoce a cancerului de san, care o ajuta pe Gerda in acest demers extraordinar, atat competitional cat si caritabil, adauga:

Citeste si:
Grupuri de suport și pentru aparținătorii pacienților cu cancer
Grupuri de suport și pentru...

“Pe langa faptul ca Gerda se deplaseaza la Istanbul pentru a concura la podium, ea s-a hotarat sa o faca si intr-un scop nobil de strangere de fonduri si educare asupra importantei luptei impotriva cancerului de san. Povestea ei ne-a impresionat si de aceea am fost incantati sa o putem ajuta si sustine in acest efort demn de toata lauda si consideram ca reprezinta un adevarat model pentru Romania.”

Mai sunt 10 zile pana la startul competitiei din Istanbul care va aduna sportivi inotatori din toata lumea. Pentru a ii tine moralul la cote maxime si a o incuraja, va indemnam sa vizitati pagina Gerdei Dumitru, unde puteti dona pentru cauza cu care ea va inota din toata inima: lupta femeilor impotriva cancerului de san.

Impreuna invingem cancerul mamar!

Informatii via Donna Medical Center, clinica specializata in diagnosticul cancerului mamar, dar si al altor afectiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri