12:07, 9 Iulie 2014 publicat în Social 31 share-uri

Urmariti acest clip care are aproape 2 milioane de vizualizari. Este un video care inspira dragoste, pace si fericire, dar subliniaza si puternica si emotionanta legatura dintre elefantica Faa Mai si ingrijitoarea ei, Lek

Urmariti acest clip care are aproape 2 milioane de vizualizari pe youtube si care a devenit viral pe internet. Este un video care inspira dragoste, pace si fericire, dar subliniaza si puternica si emotionanta legatura dintre elefantica Faa Mai si ingrijitoarea ei, Lek. Elefantii sunt mamifere inteligente emotional care reactioneaza precum copiii atunci au parte de dragoste si li se canta un cantec de leagan. Urmariti reactia lui Faa Mai atunci cand Lek incearca sa o adoarma. Se simte atat de confortabil in preajma celei care ii canta, incat adoarme fericita si... sforaie :):

Citeste si:
Patru uimitoare metode de înfrumusețare cu balsam de buze
Patru uimitoare metode de...

✯✯✯ Clipul este filmat la Elephant Nature Park in Thailanda, acolo unde fiecarui elefant ii este alocat cate un ingrijitor care il supravegheaza de dimineata pana noaptea. Pentru ca stau atat de mult timp impreuna, uneori legaturile care se formeaza intre elefanti si cei care ii ingrijesc sunt puternice si emotionante.

Foto homepage: Elefanti via Shutterstock

Citeste si:
Drumul către tine trebuie să fie pavat cu multă grijă și dragoste....
Drumul către tine trebuie să...


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri