9 Iulie 2014 publicat în Social 1 share-uri

Campania “Impreuna pentru Stefanel” vizeaza strangerea de fonduri necesare pentru tratamentele de recuperare motorie pe care Stefanel Butufei trebuie sa le urmeze in Centrul de recuperare “Giusti” din Florenta.

Pentru multi dintre noi sanatatea este un lucru de la sine dobandit fara a constientiza ca unii oameni nu sunt la fel de norocosi. Pana la 35 de ani norocos se considera si Stefanel, asta pana sa afle sa are o tumora pe creier. Si atunci, cu credinta in Dumnezeu si incredere in sistemul de sanatate romanesc a decis sa se opereze la Spitalul Floreasca. Cu toate ca se fac progrese in ceea ce priveste neurochirurgia, operatia nu a reusit, Stefanel ramanand paralizat in urma acestei interventii. Practica a demonstrat din nou ca sistemul medical romanesc inca are lacune si ca decizia multor romani de a se trata in strainatate este fondata.

In strainatate se afla speranta si pentru Stefanel. El inca nu s-a predat, inca mai crede ca minunile exista iar minunile suntem noi cei care citim aceste randuri in acest moment.

Pentru aceasta, este nevoie să-i fim aproape!

Campania “Impreuna pentru Stefanel” vizeaza strangerea de fonduri necesare pentru tratamentele de recuperare motorie pe care Stefanel Butufei trebuie sa le urmeze in Centrul de recuperare “Giusti” din Florenta.

Obiectivul campaniei este colectarea sumei de 35.000 euro pentru ca incepand cu ianuarie 2015 Stefanel sa inceapa ciclul de 15 saptamani de recuperare intensiva, rezultate in urma acestora fiind recuperarea lui in proportie de 90%.

In perioada 01 – 31 iulie 2014 campania “Impreuna pentru Stefanel” se va desfasura la nivel national pe tv, in presa si in mediul online.

Toti cei care doresc sa ajute sunt invitati sa se alature campaniei fie prin donatii fie prin expunere mediatica.

Sa-i intindem o mana de ajutor! Cu cat suntem mai multi, cu atat Stefanel va avea sansa la o viata normala.

El a invatat ca indiferent cat de mult suferi, lumea nu se va opri in loc pentru el, insa, traieste cu credinta ca intreaga lume este de partea lui.

Daca ai posibilitatea, implica-te si tu. Poti dona 2 euro, trimitand un mesaj la numarul 8824. Mai multe detalii despre campania sociala "Impreuna pentru Stefanel", veti gasi aici pentrustefanel.wordpress.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri