8 Iulie 2014 publicat în Social 282 share-uri

Jose Mujica, presedintele Uruguayului este cunoscut ca "cel mai umil presedinte din lume". Duce o viata austera si doneaza 90% din salariul sau catre caritate. Este presedintele Uruguayului din anul 2010, cand a castigat alegerile, in fruntea partidului de stanga Frente Amplio.

10. „Nu stiu daca imi place sau nu, aceasta Planeta, dar trebuie sa o accept.”

11. „Am invatat ca un om poate oricand sa o ia de la capat.”

12. „Oamenii batrani nu sunt batrani din cauza varstei lor, ci din cauza a ceea ce este in capul lor. Sunt terifiati de acest lucru, dar nu sunt terifiati de ceea ce se intampla pe strazi?”

13. „Copiii din ziua de azi trebuei sa fie mai buni decat noi. Trebuie sa ne straduim sa cream unelte adecvate pentru fiinte umane care vin pe lume cu alte caracteristici decat cele pe care le-am avut noi.”

14. „Daca nu ai multe posesiuni, inseamna ca nu trebuie sa muncesti o viata intreaga ca un sclav ca sa le sustii si atunci ramai cu mai mult timp pentru tine.”

15. „Sunt pur si simplu satul de lucrurile acestea. Traim intr-o vreme cand nu poti trai altfel decat acceptand logica pietei. Politica contemporana se refera doar la un pragmatism de termen scurt. Am abandonat religia si filosofia… Cu ce am rams este automatismul de a face ceea ce ne dicteaza piata.”



Iti recomandam si:

17 Reclame sociale incredibil de emotionante!

Doi bogati

Milionar la 25 de ani. Uimitor dar adevarat ca se poate sa gandesti si asa!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri