2 Iunie 2020 publicat în Shopping 3 share-uri

20 de modele de pantaloni în ton cu tendințele actuale, pantaloni de vară, pantaloni tip culottes sau palazzo, dar și pantaloni în mărimi mari, perfecți pentru a fi purtați în acest sezon.

Lungi, scurți, de lungime medie sau trei sferturi, în diversele lor croieli, pantalonii au devenit acea piesă vestimentară de nelipsit din garderoba unei femei. Sunt deosebit de practici, arată bine și chic și te simți pe măsură în perechea de pantaloni potrivită siluetei și corpului tău. Am aruncat un ochi printre ofertele magazinelor online și vă propunem 20 de modele de pantaloni în ton cu tendințele actuale, pentru toate gusturile și în toate mărimile.  

Pantaloni de vară

Pantaloni scurți de vară cu talie înaltă 

Acești pantaloni casual albi vor fi piesa de rezistență din garderoba ta în această vara. Materialul este comod, dar chic, iar croiala evazată, cu talie înalta și cordon îi recomandă atât pentru o ținută de zi cât și una de seară!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De Paște bucură-te de zile însorite, relaxare și shopping la ParkLake! 15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City MAGAZINELE TOMMY JEANS DIN BUCUREȘTI S-AU TRANSFORMAT ÎN HUB-URI CREATIVE PRIN TOMMY JEANS POP-UP EXPERIENCE

Îi găsești aici >> https://www.fashiondays.ro

Pantaloni de vară cu imprimeu tropical

Acest model de pantaloni de vară este într-atât de comod, încât nu vei mai vrea să mai porți nimic altceva. În plus, sunt veseli și moderni, camuflează fără probleme eventuale zone “extra” dobândite în timpul pandemiei și pot fi purtați atât într-o combinație sport cât și cu o pereche de sandale cu toc și o cămașă albă. 

Îi poți cumpăra de aici 

Pantaloni de vară StarShinerS albi eleganți evazați cu talie înalta din stofă ușor elastică accesorizati cu cordon

Pantaloni eleganți Timeless Românce din stofă elastic cu croi larg. În talie au un cordon cusut în betelie pentru a putea face o fundiță. Sunt potriviți pentru un eveniment sau o ocazie specială ori într-o ținută office elegantă. Croiul este potrivit oricărui tip de silueta.

Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Turn up the volume cu Chicago Windbreaker de la Tommy Jeans 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline

Îi găsesti aici 

Pantaloni PrettyGirl roz deschis eleganți cu un croi drept cu talie medie cu buzunare

Te vei îndrăgosti de la prima purtare de această pereche de pantaloni cu un croi clasic, dar totuși modern, accesorizati cu nasturi în partea de jos. Alege să îi porți cu o cămașă sau bluza și un sacou pentru un look office.

Îi poți cumpără de aici >> https://starshiners.ro

Pantaloni Top Secret verde închis office conici cu buzunare și talie înalta

Aceștia sunt, probabil, cei mai frumoși pantaloni de pe planetă. Verdele smarald, talia înalta și croiala conică sunt cele trei argumente supreme pentru acest statut! Ca și când nu ar fi fost suficient, sunt accesorizati cu o fundiță!

Îi poți cumpăra de aici

Pantaloni Palazzo

Pantalonii Palazzo sunt acele obiecte vestimentare cu o talie cel puțin medie și croială foarte amplă pe picioare. Istoria lor a început acum 90 de ani și-au fost făcuți celebri de nume ca Greta Garbo sau Marlene Dietrich. Au cunoscut un al doilea val de popularitate în anii 60-70 și apoi un al treilea val în zilele noastre. Comozi, croiți din materiale ușoare, fluide, sunt piese vestimentare ideale pentru zilele sau serile călduroase de vară.

Dantela – din nou în tendințe pentru sezonul cald 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi

Pantaloni Palazzo maro

Maro nu este neapărat prima opțiune la care te-ai gândit pentru o piesă vestimentară, însă cu o croială și o atitudine potrivită, această culoare se poate transforma rapid în punctul central al unei ținute speciale. Pantalonii Violeta by Mango au talie înaltă, sunt croiți din vâscoză și au două buzunare frontale.  

Produsul este disponibil aici

Pantaloni Palazzo cu dungi discrete

Dacă ești în căutarea unei ținute casual, o poți construi cu siguranță pornind de la această pereche de pantaloni. Au o talie medie, sunt prevăzuți cu dungi subțiri care alungesc silueta și dau impresia de înălțime. Sunt croiți dintr-un amestec de bumbac și poliester și pot fi purtați atât la birou, cât și în după-amiezile libere.

10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară 10 Fuste superbe și cu preț ultraredus, pe care să le porți cu drag Primăvara în care accesoriile ”înfloresc”. Cerceii florali masivi - un must-have spectaculos al sezonului

Produsul este disponibil aici  

Pantaloni Palazzo cu imprimeu paisley

Ideali pentru o ținută de vară, această pereche de pantaloni va deveni rapid una dintre piesele tale favorite. Deși sunt croiți din fibre sintetice, sunt plăcuți la atingere și se întrețin foarte ușor. De asemenea, au talie înaltă, o curea pentru accenturarea siluetei și sunt prevăzuți cu două buzunare frontale.

Produsul este disponibil aici  

Pantaloni Palazzo albi

O astfel de piesă vestimentară, accesorizată corespunzător, poate fi potrivită atât pentru zilele la birou, cât și pentru ieșirile care impun o notă de eleganță în ținută. Au talia înaltă și sunt prevăzuți cu două buzunare oblice și alte două în partea din spate.

Produsul este disponibil aici

Pantaloni Palazzo din lână

În ultimii ani, s-a dovedit că prima lună de vară poate fi destul de capricioasă în ceea ce privește temperatura și ploile. Tocmai de aceea, ultima noastră sugestie de pantaloni Palazzo este o piesă spectaculoasă, în carouri, croită din lână. Au talia înaltă și sunt prezăvuți cu două buzunare.

Dacă iubiți culorile, atunci acest trend este pentru voi: În primăvara 2023 se poartă pantofii în nuanțe surprinzătoare ! 10 Decorațiuni de Paște care fac sărbătorile mai frumoase Colecție cu cele mai frumoase rochii satinate care îți conferă un look elegant și feminin

Produsul este disponibil aici

Pantaloni de damă mărimi mari 

Pantaloni LaDonna în mărimi mari, cu pliuri în talie

Pantalonii pe care vi-i propunem au o alură elegantă sau office și pot fi opțiunea cea mai potrivită pentru momentele în care veți reveni la birou (în cazul în care nu v-ați reîntors deja). Sunt cu talie înaltă, atât de îndrăgită în ultimii ani, și dispun de pliuri în talie și buzunare care nu sunt de formă, ci sunt perfect funcționale. Pantalonii au o formă conică și sunt disponibili în mai multe mărimi mari precum XXL, 3XL sau 4XL.

Pantalonii pot fi achiziționați de aici >>> https://www.dyfashion.ro

Pantaloni de damă mărimi mari, cu design evazat

Acești pantaloni într-o frumoasă și văratică nuanță de vară, un nude rose pal, sunt ideali pentru a fi purtați în zilele și serile cu soare cald. Au o alură elegantă și sunt evazați, ceea ce îi face extrem de comozi și confortabili. Pe lateral, pentru un look mai chic, au fost prevăzuți cu buzunare fake. Se închid clasic, cu sistem metalic și fermoar. Îi găsiți și în mărimi precum XL, XXL sau 3XL.

10 paltoane și pelerine de ploaie practice, dar șic, care te vor proteja de umezeală și apa rece Rochii în culori tari – pentru cele mai îndrăznețe outfit-uri De purtat: 10 fuste cochete cu aspect satinat pentru această primăvară!

Pantalonii pot fi achiziționați de aici 

Pantaloni mărimi mari cu croi drept, într-o culoare statement

Dacă vă plac nuanțele țări și puternice, în care ieșiți cu ușurință în evidență și care arată bine combinate cu alb sau negru sau alte culori neutre, atunci probabil că această pereche de pantaloni fucsia aprins vă va face cu ochiul. Mâinile voastre încap numai bine și în buzunarele laterale funcționale, iar buzunarele false de la spate sunt pentru design. Pot fi purtați la birou, în oraș, si chiar și acasă, de ce nu. Îi regăsim în magazine și în mărimi mai mari precum XL, XXL, 3XL sau 4 XL.

Pot fi achiziționați de aici

Pantaloni sport Top Secret mărimea 42 (XL), 44 (XXL) și 46 (3XL)

Femeile sunt versatile și chiar dacă îndrăgim nespus rochițele, fustele sau pantalonii eleganți, trebuie să mărturisim că pantalonii sport sunt și ei de nelipsit din dressingul nostru. Sunt nespus de comozi, ne permit o mare libertate de mișcare și asortându-i cu o pereche de încălțăminte sport, putem lua întreg orașul la pas mare. Acest model de pantalon poate fi găsit online în toate mărimile: mici, medii sau mai mari.

Produsul poate fi achiziționat de aici

Pantaloni de damă Moze, în mărimi mari, cu carouri și clapete în talie

Acești pantaloni în carouri mărunte și fine, datorită clapetelor din talie și croiului special, sunt deosebit de chic. Chiar dacă sunt de culoare deschisă, clapetele pot masca cu succes aripioarele și burtica. Sunt confecționați într-un design în dungă și au talie înalta. Îi regăsim și în mărimi precum XL. XXL sau 3XL.

Pantalonii pot fi achiziționați de aici 

Pantaloni culotte 

Pantaloni culotte cu pliuri pe partea din față

Vrei un look de vară, în nuanțe pastel? Atunci ce zici de acești pantaloni culotte cu pliuri pe partea din față? Îi poți accesoriza foarte simplu, cu un tricou alb basic și fie încălțări comode (sneakers), fie tocuri,

Produsul poate fi găsit aici >> https://www.fashiondays.ro

Pantaloni culotte office

Pantaloni din colecția Mango. Model confecționat din țesătură netedă. Pantalonii vin în două nuanțe: negru și nude piersică. 

Produsul poate fi găsit aici >> https://answear.ro

Pantaloni culotte cu buzunare oblice Zante

În cazul în care ești adepta stilului sporty-chic, acești pantaloni culotte sunt perfecți pentru tine. Sunt într-o nuanță superbă de verde cu dungi albe pe lateral și au un croi drept care se termină deasupra gleznei.

Produsul poate fi găsit aici 

Pantaloni culotte office

În cazul în care îți dorești un look elegant la birou, acești pantaloni culotte îți pot fi de mare folos în orice combinație de ținută. Model confecționat din țesătură netedă.

Produsul poate fi găsit aici 

Pantaloni din jeans culotte

Jeanși din colecția Mango cu fason culotte cu talia regulară. Model confecționat din denim spălăcit. Compoziție: 100%bumbac

Produsul poate fi găsit aici

Foto fr si main: By Roman Samborskyi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri