29 Iunie 2020 publicat în Shopping 4 share-uri

20 de modele de sandale argintii, cu toc și fără, elegante sau comode, în nuanțe metalice sau cu străluciri de argint.

Când vine vorba de vară și de ce purtăm în picioare în anotimpul cald, sandalele în nuanțe metalice, cu precădere nuanțele de argintiu, pot reprezenta una dintre cele mai bune alegeri în materie de vestimentație și styling. De ce? Ei bine, deși poate ne sperie ușor gândul de argintiu și de strălucire, gândindu-ne că e pretențios și greu de asortat, argintiul este totuși o nuanță neutră, care se pretează cromatic aproape oricărui outfit.

Vara cu atât mai mult, când lumina este mai puternică și mai vie. Ne putem permite la rândul nostru străluciri și sclipiri metalice, fără să ne riscăm să cădem în pericolul lui “prea mult”. Totodată, moda ultimilor ani a fost despre visări colorate și străluciri puternice, reflectorizante, îndemnându-ne să reconsiderăm argintiul și să îl includem în rândul nuanțelor uzuale, nu ocazionale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte Cum să obții mai multă strălucire pentru părul tău în 8 pași? CUM SĂ ÎȚI PROTEJEZI BIJUTERIILE PE TIMP DE VARĂ?

În plus, argintiul este o culoare elegantă, bogată, care poate anima o ținută mai monotonă, conferindu-i un look mai stylish, uneori clasic, alteori glamorous, în funcție de preferințe și gusturi. Iată 20 de modele de sandale argintii, cu toc și fără, elegante sau comode, de care cu siguranță te vei îndrăgosti și vei dori, poate, să ai o pereche de sandale argintii la îndemână în care să strălucești. 

Sandale argintii fara toc 

Sandale argintii fără toc din colecția Lauren Ralph Lauren

Aceste sandale elegante și discrete îți vor asigura nota de eleganta oricarei tinute. Au detalii elegante și linii fine, dar un interior confortabil si talpa flexibila.

Le poti achizitiona de aici.

Sandale fara toc CLARKS argintii, Tri Alexia, din piele naturala

Vrei sa te plimbi, dar vremea e innorata și parcă nu mai ai chef. Bine însă ca ti-ai adus aminte de perechea de sandale CLARKS argintii din piele naturala, comandata recent. Cu argintiul învingi orice forma de nori.

4 sfaturi ale specialiştilor pentru îngrijirea tenului femeilor de 30 de ani  Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Produsul este disponibil aici >>> www.otter.ro

Sandale argintii fără toc de la Emporio Armani

Aceste sandale tip espadrile de piele sunt un must-have in aceasta vara. Ne amintesc de toate evenimentele la care dansam pana in zori, la plimbarile lungi pe înserate și la zilele de concediu în care uitam de griji.

Stiu ca le vrei, le poti cumpara de aici

Sandale argintii fără toc Clarks

Aceste sandale de piele intoarsa cu bareta pe glezna Botanic sunt un model clasic, casual, potrivit pentru o tinuta office sau una lejera.

Produsul este disponibil aici.

Sandale argintii fără toc Love Moschino

Un model curajos care va face impresie indiferent de context!

Sandalele argintii Love Moschino pot fi purtate la orice ținută, într-un mod cat mai creativ posibil, o condiție lesne de înțeles de vreme ce femeia care apreciaza acest model este oricum o fashionista nativă! 
 

12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Nou, ediție limitată - Wonders of Jasmine Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști

Sandale argintii elegante

Atunci când ești invitată la un eveniment special unde dress code-ul este cocktail sau black tie, o pereche de sandale argintii ar putea fi elementul statement al ținutei tale. Prin urmare, iată câteva dintre cele mai frumoase sandale argintii elegante disponibile online.

Sandale Ereza argintii

Picioarele tale vor fi puse în evaluare de eleganța surprinzător de discretă a acestor sandale argintii. Acestea au tocul de 12 cm și sunt confenționate din piele ecologică întoarsă și lăcuită. Sunt prevăzute cu o baretă subțire peste gleznă și au tocul și talpa texturate subtil.

Produsul este disponibil aici >>>>  https://www.depurtat.ro

Sandale Kareem argintii

Atunci când porți o astfel de pereche de sandale, te simți întocmai ca și cum ai păși printre stele. Acestea au trei barete argintii, una peste degete, cealaltă sub gleznă, iar cea de-a treia peste gleznă, decorate cu steluțe din imitații de pietre prețioase. Sunt confecționate din piele ecologică, iar tocul are 11 cm.

Caută acei oameni lângă care îți este bine, ușor și frumos, OAMENII TĂI…. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Viața este frumoasă dacă știi cum să o trăiești!

Produsul este disponibil aici

Sandale Salato argintii

Chiar dacă ziceam la început că o astfel de piesă vestimentară este ideală pentru un eveniment de seară, acest lucru nu înseamnă cu nu poți purta o pereche de sandale argintii elegante și în timpul zilei. De exemplu, sandalele Salato pot fi purtate fără nicio problemă pe timpul zilei. Sandalele sunt confencționate din piel ecologică și au un toc ceva mai gros de 10 cm.

Produsul este disponibil aici

Sandale Crimita argintii

Dacă vrei să îmbini eleganța unei piese vestimentare aparte cu confortul, atunci sandalele Crimita sunt opțiunea ideală pentru tine. Bareta de peste degete imită o împletitură elegantă, discretă, iar tocul gros de 8 cm îți va asigura stabilitate și confort. Sandalele sunt croite din piele ecologică.

FOREO lansează un nou brand anti-îmbătrânire Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil! 5 Creme și seruri cu NIACINAMIDĂ care vor face minuni pentru tenul tău

Produsul este disponibil aici

Sandale Gondara argintii

Sandalele Gondara pot fi acel ceva special care pune în evidență o întreagă ținută construită în linii minimaliste. Acestea au irizații jucăușe și un animal print discret, argintiu pe argintiu. Sunt croite din piele ecologică și au tocul gros, înalt de 8 cm.

Produsul este disponibil aici.

Sandale argintii cu toc gros Taxo 

Aceste sandale sunt perfecte pentru o ocazie specială și pot fi accesorizate cu ușurință la orice ținută. Dimensiune toc: 11 cm. Material exterior: silicon. 

Produsul este disponibil aici >> https://www.depurtat.ro/sandale-cu-toc-gros/sandale-taxo-argintii 

Sandale argintii cu toc gros Guess Jeans

Sandale din colecția Guess Jeans. Model confecționat din piele întoarsă.  Înălțimea tocului: 8 cm.

Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate Pluto în Vărsător 2023 -2043 – Este vremea schimbărilor istorice pentru următoarele 3 zodii! Li se va schimba destinul în următorii ani

Produsul este disponibil aici.

Sandale argintii cu toc gros și detalii negre

Fii în centrul atenției la orice eveniment, purtând sandalele argintii, cu detalii negre! Sandalele se închid cu o baretă delicată pe glezna și au un design petrecut. Nuanța metalizată contrastează cu inserțiile din piele întoarsă neagră, oferind eleganță și originalitate oricărei ținute.

Produsul este disponibil aici >> https://www.dyfashion.ro

Sandale argintii cu toc gros LORIBLU

Sandalele sunt prietenele tale cele mai bune pe timp de vară – sunt confortabile, frumoase și îți mențin piciorul aerisit la temperaturi înalte. Modelul argintiu de la LORIBLU vor face tot ce am enumerat mai sus, și în plus, te vor ajuta să arăți fenomenal, în orice ținută!

Produsul este disponibil aici >> https://www.otter.ro

Sandale argintii cu toc gros ALDO

Ești în căutarea unor sandale comode și, în același timp, foarte elegante? Ai ajuns acolo unde trebuie - acestea sunt perfecte pentru tine. Sunt realizate din piele ecologică și se închid cu o cataramă care îmbrățișează glezna. Înălțime toc: 9.5 cm

Produsul este disponibil aici 

Sandale argintii cu toc

Sandalele argintii cu toc sunt minunate pentru a fi purtate la o ținută mai specială, de zi sau de seară, căci dau o notă de eleganță și festiv oricărei ținute. Poartă-le cu o ținută white sau black și vei avea o apariție de senzație.

Sandale argintii cu toc gri-argintiu

Aceste sandale cu toc conic aparținând brandului Tungus sunt de calitate și îmbracă frumos piciorul, pielea naturală din care sunt confecționate fiind fină și moale. Datorită tocului pătrățos, sandalutele tip box argintiu sunt stabile și confortabile, dar și elegante și chic în același timp. Le poți purta cu încredere cu fustă sau rochiță.

Sandalele sunt disponibile aici 

Sandele argintii, de piele întoarsă, cu toc stiletto

Aceste săndăluțe elegante, de culoare gri-argintie, poartă semnătură Mihaela Glăvan, și datorită tocului tip stiletto și baretei finuțe și subțire, sunt alegerea potrivită pentru o seară specială sau pentru momentele când îți dorești să mizezi pe o încălțăminte ultra feminină. Vârful este rotund, iar sandalele dispun de aplicații decorative tot din piele.

Sandalele sunt disponibile pe fashiondays.ro 

Sandale argintii cu toc comod, cu aspect metalizat

Aceste sandale de piele, cu multe brețelute și un toc înalt și stabil, sunt ideale pentru acele persoane care își doresc un model de sandale care să îmbine deopotrivă utilul cu plăcutul. Bretelele delicate îi conferă un aspect feminin, deosebit, iar tocul comod te poartă fără griji pe multe cărări neumblate.

Sandalele sunt disponibile aici

Sandale argintii Caprice, cu toc înalt

Aceste sandale ce fac parte din colecția Caprice sunt argintii, cu decupaje minuscule ce dezgolesc și îmbracă frumos piciorul în același timp. Au încuietoare reglabilă și se închid cu cataramă cu ac. Interiorul contează și el astfel că aceste sandale beneficiază și de talpa antialunecare. Tocul este gros și are peste 8 cm.

Sandalele sunt disponibile pe answear.ro 

Sandale argintii cu toc subțire

Dacă ești în căutarea unei pereche de sandale argintii, simple, minimaliste, dar cu o notă de eleganță și care să se potrivească la orice, atunci aceste sandale sunt perfecte pentru tine. Sunt confecționate din piele sintetică, netedă, de culoare argintie, și fac parte din colecția Truffle. Interiorul sandalelor este și el confortabil, iar bareta are un sistem de închidere tip cataramă cu ac.

Poți găsi aceste sandale AICI

Foto fr si main: By Sergii Sobolevskyi /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri