Rochii pentru Valentine’s Day? Am ales pentru tine ținute fabuloase în care să impresionezi de Ziua Îndrăgostiților - pentru el sau pentru tine - că meriți!

Că sărbătorești iubirea pe 14 februarie sau 24 februarie - ba chiar în fiecare zi - ideea este că nu ai nevoie de vreo scuză ca să arăți și să te simți bine. Orice ai crede, dacă de Valentine’s Day ai planuri, în acea zi ar trebui să adopți un outfit modern și seducător. Cum altfel, dacă este despre dragoste? Așa că noi ne-am orientat către câteva rochii roșii pentru acest eveniment. Roșu pentru intensitate și pentru că inspiră pasiune.

Rochie roșie cu volane

Rochiile de Valentine’s Day trebuie să fie seducătoare. Până la urmă este ideea de romantism, iar asta vine la pachet cu o idilă despre cuceriri. Modelul ales de noi este unul midi în cloș, confecționat din material subțire și accesorizat cu volănașe și cordon în talie. Este fără mâneci și are umerii căzuți, lucru care îi conferă un look sexy. Se poate purta cu încredere la o întâlnire.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Look-uri moderne pentru primăvară cu cea mai nouă colecție Levi’s Made & Crafted 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

O poți comanda aici

Rochie Valentine’s Day elegantă

O ținută rafinată de Ziua Îndrăgostiților ar putea fi foarte bine o rochie roșie midi și plisată. Cu croială largă din voal, aceasta este completată cu o curea din imitație de piele. Este lungă și îmbracă frumos corpul, fiind feminină și cochetă, potrivită pentru evenimente deosebite, inclusiv o întâlnire de Valentine’s Day - decolteu rotunjit la baza gâtului, mâneci transparente din dantelă.

O poți comanda aici

Rochie de Valentine’s Day cu catifea

Un cadou inspirat de Valentine’s Day ar putea fi această rochie de ocazie, mulată pe corp și din catifea, cu aplicații de mărgele. Strâmtă în stil creion, este midi, are mâneci trei sferturi, textură fină și este elastică. Se închide la spate cu fermoar și noi suntem încrezătoare că se poate purta la o cină romantică. 

SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni

O poți comanda aici

Rochie cu buline pentru Valentine’s Day

O rochie jovială și tinerească, feminină și modernă de la Only. Aceasta se poate îmbrăca și dacă se plănuiește o ședere acasă, în doi. Vaporoasă și confortabilă, aceasta este în clos, din țesătură ornamentală, având o întretăiere în talie. Lungimea este mini, fitul evazat și se potrivește la diverse ocazii fiind casual - pe roșu, cu buline albe.

O poți comanda aici

Rochie din dantelă pentru Ziua Îndrăgostiților

Pentru cele mai romantice dintre noi, o rochie roșie ar fi scuza perfectă pentru o ieșire în oraș cu cel mai drag prieten - soțul sau iubitul. Dacă s-a gândit să îți facă o surpriză și trebuie să fii pregătită pentru o ieșire surpriză, această rochie este mulată pe corp și are un bolero negru din dantelă. Conică, fără mâneci și cu căptușeala este perfectă!

Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova McDonald’s, partener oficial UNTOLD pentru al doilea an consecutiv Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

O poți comanda aici

Rochie mini tip pulover 

Valentine’s Day nu este doar despre a fi sexy, ci și despre a te simți bine. Iar dacă pentru tine Ziua Îndrăgostiților arată mai bine când stai acasă și te uiți la un film de dragoste, atunci o rochie tricot tip pulover te va mulțumi. Cu mâneci lungi bufante și croială supradimensionată îți va ține de cald în acest sezon. 

O poți comanda aici

Foto fr si main: By Inara Prusakova /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri