Șlapi sau sandale pentru plajă? Indiferent ce alegi, ce culoare sau model îți place, cu siguranță există o pereche de încălțăminte care să fie a ta și în care să te simți perfect vara la mare.

Încet, încet vara și-a intrat în drepturi. Așa că au început și planurile de vacanță pentru multe dintre noi. Indiferent de destinația aleasă cert este că vânăm relaxare și vreme bună. Dacă adori sunetul apei, căldura nisipului și un bronz de durată, atunci trebuie să ajungi la mare. Pentru că bagajul se face cu atenție, avem încredere că nu vei uita de încălțăminte. Dacă nu știi ce să porți la plajă, am ales câteva perechi de șlapi și sandale perfecte de plajă!

Șlapi și papuci de plajă - când alegi comod și simplu

Papuci de plajă galbeni

Un galben aprins extrem de atrăgător. Papucii Paku sunt ideali pentru acest sezon și ni se pare că se văd grozav în picior. Au talpă puțin groasă albă, cu elemente sclipitoare pe margine și o baretă lată. Îi poți asorta cu ușurință cu orice costum de baie purtat.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate

Îi poți comanda aici

Șlapi cu imprimeu colorat pentru plajă

Aqua Speed sau șlapi cu scoici colorate pe exterior ca să intri mai repede în febra vacanței. Sunt șlapi clasici pentru plajă, pentru mare, pentru vreme cu soare. Au baretă pe deget și sunt confecționați din material sintetic și ornamentat, talpa din gumă. Chiar foarte drăguți ca aspect. 

Îi poți comanda aici

Șlapi aurii din piele ecologică

Foarte eleganți, acești șlapi se văd minunat cu un costum de baie negru care să fie într-un contrast fin. Au talpa ușor maro cu logo vizibil pe partea exterioară și un design rafinat. Materialul de la suprafață are un aspect ușor metalizat.

Îi poți comanda aici

Papuci cu platformă pentru plajă

Primul lucru care ne-a atras la această încălțăminte de plajă este înfățișarea aia deosebită, împletită, ușor rustică. Într-o combinație de galben-muștar, acești papuci au talpă wedge înaltă și s-ar putea să fie ceva mai greuți de purtat la mare, dar cu siguranță vor atrage priviri admirative.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023

Îi poți comanda aici

Sandale si espadrile de plajă pentru un look desăvârșit

Espadrile roz cu talpă subțire

Pentru că vara înseamnă energie și un vibe bun, ne-am gândit că ar fi o super idee ca seara să te plimbi pe plajă cu niște încălțăminte roz. Am găsit niște espadrile care par foarte comode și care s-ar putea să îți devină preferate în acest sezon. Sunt cu talpa subțire cauciugată, au deschizătură în față și zona protectoare la călcâie.

Le poți comanda aici

Sandale argintii de firmă

Bine, bine, recunoaștem că acest model este ceva mai pretențios, dar avem încredere că dacă vei alege să îl  porți la plajă vei avea grijă el. Sandalele astea aurii sunt de la Armani Exchange și sunt de lux cu un aspect prețios. Argintii, au o baretă subțire decorativă, închidere cu cataramă și sunt pe deget, având o împletitură decorativă în partea de sus.

Le poți comanda aici

Espadrile albastre stil rustic

Foarte comode, aceste espadrile au un aspect destul de simplu și sunt extrem de delicate ca înfățișare. Sunt perfecte de purtat la mare pentru că poți scoate cu ușurință nisipul care poate intra în încălțăminte sau le poți lua în mână, dacă vrei să mergi liberă pentru că sunt practice și ușoare. Sunt acoperite cu material textil și niște curele suprapuse.

Le poți comanda aici

Sandale verzi stil roman

Confecționate din piele ecologică, aceste sandale ar fi o idee foarte bună de purtat pe faleză unde nu prea este nisip. Cu barete decorative cu rol de susținere, acestea imită un stil medieval. Au talpă dreaptă aderență și platforma wedge. Din zonă în zonă au ținte metalice aplicate. 

Le poți comanda aici

Foto homepage: Netfalls Remy Musser /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri