Iată câteva dintre produsele pentru bronzat care nu au voie să lipsească din trusa de vacanță. 

Vara este sezonul care instigă la distracție, la relaxare, la visare, la dorința de a îți depăși condiția și de a te transforma în femeia care ți-ai dorit întotdeauna să fii. 

Pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să ai grijă cu ce trup defilezi. Să zicem că te-ai îngrijit de el tot anul și acum este pregătit să fie arătat lumii întregi... doar că nu este suficient. 
Cât e vara de lungă, el trebuie îngrijit cu cele mai bune produse de protecție, produse care păstrează pielea hidratată și sănătoasă, dar și ajută la obținerea unui bronz de invidiat. Iată câteva dintre produsele pentru bronzat care nu au voie să lipsească din trusa de vacanță. 

Cremă de soare pentru față

Crema de soare pentru față trebuie să fie musai cu protecție mare și, spun dermatologii, nu ar trebui să lipsească din ritualul nostru de îngrijire nici în sezonul rece. Prin urmare, un ten hidratat și sănătos se menține cu o cremă bună indiferent de sezon. Mai mult, sunt unele persoane care nu concep sub nicio formă ca tenul lor să fie expus la soare, așa că vor opta oricând pentru o cremă de soare cu protecție 50.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

 
Spray protector cu betacaroten


Betacarotenul este pigmentul de culoare portocalie-roșiatică care se regăsește în mai multe plante, fructe și legume, în deosebi în morcovi. De asemenea, odată ajuns în organism, betacarotenul se transformă în vitamina A și acționează ca un antioxidant. La plajă, spray-ul cu betacaroten oferă protecție împotriva radiațiilor ultraviolete, care cauzează arsurile solare, cresc riscul de cancer și declanșează procesul de îmbătranire.
 

Loțiune împotriva alergiei la soare


Oricât de tare ne-ar plăcea să fim mângâiate de razele blânde ale soarelui, nu puține sunt acelea care suferă de reacții alergice după expunerea la soare. Pentru ca această probleme să fie ținută sub control, din fericire, specialiștii au realizat creme și loțiuni cu protecție împotriva alergiei la soare. Bineînțeles, asta nu înseamnă că ai liber să stai la soare cât e ziua de lungă, ci trebuie să respecți avertizările – a se evita razele puternice ale soarelui din intervalul 11:00 – 17:00. 
 
Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Ulei spray pentru bronzare


Uleiul este... altceva. Uleiul spray pentru bronzare este acela care te ajută să dai bine în fotografii (pentru că despre asta este vorba de câțiva ani încoace), este acela care oferă pielii tale un aspect de invidiat, dar în același timp este și produsul care intră cel mai greu în piele – fapt care nu reprezintă neapărat o problemă având în vedere că are puterea să reziste pe piele și după ce am făcut o baie în mare. 

Ulei pentru accelerarea bronzului


Cine nu își dorește să prindă tot soarele într-o zi?! Cine nu își dorește să capete un bronz de invidiat după prima sesiune de bronz?! Toate ne dorim asta, însă, pe lângă faptul că nu este recomandat, nici nu se prea poate. Doar uleiul pentru accelerarea bronzului te poate ajuta în acest caz, dar și el acționează după primele două întâlniri cu soarele. Un lucru sigur este că bronzul tău o să fie absolut divin. 
 

Ești pregătită să ai cel mai frumos trup și bronz al verii?

Sursa foto: By Olesya Kuprina/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri