21 Decembrie 2011 publicat în Sanatate 1 share-uri

Este recomandat ca alimentatia sa se produca cu respectarea programului de mese alcatuit din 3 mese principale si 2 gustari usoare (fruct sau iaurt). Este foarte important sa existe intervale 'libere', fara consum de alimente, intre mese, astfel incat stomacul sa poata digera ceea ce s-a consumat la ultima masa.

Metodele de preparare inadecvata a mancarurilor (prajeli, sosuri cu faina, excesul preparatelor cu ou, smantana, grasimile, cremele) ca si continutul lor (proteine, grasimi, glucide) pot declansa diskinezii biliare.

O plimbare lunga dupa masa este mult mai sanatoasa decat un somn bun. In cazul in care optati pentru somn nu uitati ca nutrientii consumati vor fi neutilizati si astfel se vor depune, asa incat in afara cadourilor, sarbatorile va vor lasa si cu cateva kilograme in plus. Ceea ce trebuie sa ne defineasca privitor la consumul de alimente de sarbatori este moderatia, care dovedeste cumpatare, echilibru, chibzuita.

SARBATORI MINUNATE SI MODERATE ALATURI DE CEI DRAGI!

Recomandari oferite de Centrul Medical Medsana


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri