6 Decembrie 2007 publicat în Sanatate 1 share-uri

O noua dieta minune pare a ne ridica moralul. Dieta Martha Vineyard propune scaderea rapid in greutate. Am analizat pentru tine aceasta dieta. Afla verdictul nostru!
Dieta de detoxifiere este imposibil de tinut daca nu esti in concediu. Numarul de calorii este relativ restrans, asa ca oboseala apare incet incet si nu ne mai putem concentra asupra sarcinilor de rutina, iar consumatorii de cafea vor resimti dureri de cap.
De ce am ales sa prezentam aceasta dieta?
Este imposibil sa nu afli informatii despre dietele “la moda”. De cele mai multe ori, ele sunt prezentate ca fiind miraculoase si sanatoase. Cuvantul “detoxifiere” are efecte magice si ofera justificare pentru orice persoana care vrea sa slabeasca rapid. Nu ni se spune insa si care sunt consecintele nefaste ale acestor “planuri de slabire”. Nu putem impiedicam difuzarea acestor diete, dar putem sa le analizam, sa stabilim daca sunt sau nu sanatoase, sa vedem care le sunt avantajele si mai ales dezavantajele.
Slabirea este un angajament pe termen lung. Ne jucam cu propriul organism. Nu trebuie sa ne schimbam comportamentul alimentar timp de 3 saptamani, ci trebuie sa ne cream un nou stil de viata, sanatos, care sa permita eliminarea acelor obiceiuri care conduc la ingrasare. Rezultatele nu vor fi rapide, dar vor fi de durata.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 10 Rochii de vară care emană energie și feminitate 10 Salopete lungi care conferă eleganță și extravaganță ținutelor de zi 10 rochii maxi superbe pentru zilele calde de primăvară

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri