1 Decembrie 2009 publicat în Sanatate 8 share-uri

Atunci cand mergem la sala de multe ori ne propunem unele rezultate: sa eliminam surplusul de kilograme, sa capatam anumite forme sau sa crestem masa musculara ori sa prevenim unele boli etc. In functie de ceea ce ne dorim sunt unele mituri care sunt vehiculate intre majoritatea persoanelor care merg la sala sau fac sport, mituri pe care ne propunem sa le demontam

4. Trebuie sa lucrezi pana la durere daca vrei sa ai rezultate
Epuizarea excesiva nu are efecte pozitive asupra organismulu. Dupa un efort muscular intens, corpul are nevoie de cateva zile pentru regenerare si constituire a tuturor proceselor noi de adaptare (de exemplu noi capilare sau refacerea unor fibre musculare etc). Daca lucrezi pana la durere muschiul isi epuizeaza rezervele energetice insa poti obtine rezultate foarte bune mai ales in urma unui efort fizic moderat. De aceea se recomanda sa ceri ajutor specialistului, acesta iti spune in functie de posibilitatile tale corporale care sunt exercitiile cu care trebuie sa incepi programul sportiv precum si intensitatea acestora. Astfel se obtin cele mai bune rezultate, conform studiilor, dar trebuie sa te inarmezi cu rabdare.

5. Exercitiile cu greutati duc la deformarea corpului
Studiile de specialitate efectuate in acest domeniu au demonstrat ca nu lucrurul cu greutati este cel care mdofica scheletul si formele, ci modul de lucru, pozitia corpului in timpul exercitiilor (multi adopta pozitii incorecte si astfel presiunile si fortele suprasolicita muschii, articulatiile si oasele, ducand la modificari scheletale nefavorabile) precum si determinismul genetic. Cresterea musculara excesiva de care femeile se feresc in mod special nu tine neaparat de lucrul cu greutati, ci si de factorul genetic. Lucrat corect insa, efortul cu greutati aduce mari beneficii organismului.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Corpul nostru are nevoie de exercitiile cardio (efectuate pe banda sau bi4+cicleta), de fitness si exercitiile de intindere pentru mentinerea mobilitatii si proprietatilor elastice a articulatiilor si tendoanelor, dar si de exercitii de forta pentru mentinerea sanatatii muschilor si intarirea oaselor. Speciliastii afirma ca toate trei tipurile de exercitii trebuie practicate intr-un program sportiv. Chiar daca faceti sport pentru a slabi si observati ca pe cantar kilogramele nu s-au redus mult, nu uitati ca in timp ce depozitele adipoase scad, cele musculare cresc, insa volumul muscular la aceeasi greutate este mult mai mic decat cel adipos. Asadar veti constata ca desi pe cantar nu aveti cu mult mai putine kilograme in minus, totusi volumul corpului vostru este mult redus, muchiul fiind mult mai greu ca tesutul gras la acelasi volum.

Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri