1 Iunie 2020 publicat în Sanatate 5 share-uri

Cercetări internaționale arată că un consum moderat de alcool poate duce la o creștere a aportului de energie din alimentele pe care le consumăm.

„Consumul moderat de bere ar trebui mereu considerat un supliment și nu o alternativă la alte obiceiuri sănătoase care, de asemenea, scad riscul apariției bolilor cronice, cum ar fi cardiopatia coronariană și diabetul. Relația dintre consumul de alcool și reducerea riscului pentru apariția anumitor afecțiuni este exprimată prin curba „J” și este un rezultat combinat al mai multor studii. Adulții care își limitează consumul de bere la unul sau două pahare pe zi prezintă un risc mai scăzut de boli cardiovasculare, diabet de tip 2 și demență”, a declarat dr. Corina Zugravu, Președintele Centrului de Studii despre Bere, Sănătate și Nutriție.  

[1] https://jamanetwork.com/journals/jamainternalmedicine/fullarticle/415737

[2] https://academic.oup.com/jn/article-abstract/113/1/70/4755430

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

[3] http://jpet.aspetjournals.org/content/267/1/250

Foto fr si main: By Dima Sobko /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri