16 Martie 2020 publicat în Sanatate 5 share-uri

Pe lângă protejarea noastră și a celor din jur, prin urmarea recomandărilor medicilor de a respecta normele de igienă și de a limita contactul cu ceilalți și cu aglomerațiile, la fel de important este să ne păstrăm și mintea sănătoasă.

În cazul în care o traversăm un episod de atac de panică, primul lucru pe care îl putem face este să inspirăm și să expirăm profund, numărându-ne respirațiile până la 10, iar apoi să o luăm de la capăt. Un lucru foarte util în depășirea atacului de panică este, de asemenea, să ne activăm simțurile vizuale, auditive, olfactive și tactile. 

Pentru persoanele sensibile, care știu că prezintă riscul de a avea un atac de panică, este recomandat să aibă la îndemână un obiect familiar (o pătură, sau chiar o jucărie de pluș) pe care să îl folosească în aceste momente.

Privind lucrurile într-o notă pozitivă, aceasta poate fi o perioadă în care să ne conectăm cu noi înșine, dar și cu familiile noastre, petrecând mai mult timp împreună și făcând activități pentru care nu găsim timp suficient în mod obișnuit.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Păr ultralung și bucle voluminoase, printre tendințele 2023 pentru păr 8 ore de somn fără telefoane: Sfaturi practice pentru părinți și copii 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor

Specialiștii de la clinica Oana Nicolau continuă să fie aproape de clienți și le oferă servicii prin platforme de streaming online. În plus, oferim 50 de ore de consiliere psihologică online pentru cei care sunt diagnosticați cu COVID-19, dar și aparținătorilor lor.

Foto fr si main: By fizkes /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri