Abcesul dentar este cauzat de o infecție bacteriană și apare, de obicei, ca urmare a unei cavități dentare netratate sau a unei lucrări dentare anterioare.

4. Umflarea ganglionilor din vecinătate – aceștia fiind prima barieră în calea bacteriilor, cu rol în apărarea organismului.

5. Senzație de dinte mai înalt – aceasta este percepută dacă strângem dinții, în cazul în care durerea ne permite să facem acest lucru.

6. Febră și stare generală alterată – ca și în cazul altor infecții, unele abcese dentare mai severe pot fi însoțite de creșterea temperaturii corpului și modificarea stării generale.  

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie si ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 21 ani Universitatea de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, Facultatea de Stomatologie, completandu-si studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodontie si ortopedie dento-faciala. Dorinta de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in tara si in strainatate, precum si infiintarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT.  Mai multe informatii sunt disponibile aici.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă) Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Foto fr si main: By YAKOBCHUK VIACHESLAV /Shuttterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri