Iată câțiva pași prin care ne putem bucura de sezonul cald fără grija de a pune în pericol frumusețea și sănătatea pielii.

4. Antioxidanți

Foarte benefice pentru piele s-au dovedut produsele de îngrijire (seruri, loțiuni hidratante și produse de protecție solară) care au un conținut suplimentar de antioxidanți. “Studiile au arătat că utilizarea topică a antioxidanților poate oferi o protecție suplimentară împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi, datorită proprietăților lor foto-protectoare, anti-bacteriene, antivirale și anti-carcinogene fiind observate îmbunătățirea aspectului ridurilor fine, precum și ameliorarea roșeții și hiperpigmentarii. Vitamina C, de exemplu, protejează pielea împotriva efectelor negative ale factorilor externi și stimulează producția de colagen”, explică domnul doctor Laurențiu Vladau.

5. Hidratarea

Hidratarea este un pas care nu trebuie sărit dacă ne dorim o piele hidratată și luminoasă pe tot parcursul anului, nu doar vara. Este recomandat să bem cel puțin 2 litri de apă pe zi, chiar mai mult dacă efectuăm activități solicitante, care determină transpirația în exces, sau petrecem mai mult timp sub soare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Cum să-ți decorezi camera de zi cu buget redus: 7 trucuri de urmat Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Foto homepage: By Dundanim /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri