Am folosit termenii medicali în titlu, dar pentru a-ţi fi mai clar: augmentarea înseamnă implant mamar, în timp ce mastopexia presupune ridicarea (liftingul) sânilor.

Anul trecut, în Statele Unite, cele două proceduri au fost printre cele mai populare, şi, potrivit raportului Societății Americane de Chirurgie Plastică și Estetică, au înregistrat creşteri semnificative. Iată care sunt motivele.

Când să apelezi la ajutorul specialiştilor

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea ta îşi pierde din elasticitate, iar sarcina, alăptarea și fluctuaţiile de greutate pot afecta şi ele forma şi fermitatea sânilor. Este absolut normal să iei măsuri şi să ceri ajutorul unui specialist. Doar el îţi poate spune exact dacă vei avea nevoie de o mastopexie simplă sau de una cu augmentare, respectiv, cu implant mamar. Statisticile arată că femeile cu vârste cuprinse între 30 şi 54 de ani apelează cel mai des la astfel de intervenţii chirurgicale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Înainte de a te încredere în oricine, încrede-te întâi în tine! Ghid pentru alegerea mobilierului interior

De ce să faci o astfel de intervenţie

Exerciţiile la sală, duşurile reci sau tratamentele cosmetice nu îţi vor reda aspectul din tinereţe al sânilor. Fie că îţi faci un implant, fie că optezi pentru un lifting, doar prin aceste metode poţi reveni la formele din trecut. Nu este nimic greşit sau ruşinos în asta. Efectele sunt rapide şi vizibile, vei fi foarte mulţumită de ceea ce vezi în oglindă şi îţi vei recăpăta încrederea.

Află în ce constă operaţia

După cum spuneam, prin mastopexie îţi vei contura şi ridica sânii, în timp ce augmentarea presupune folosirea implantului mamar pentru redobândirea volumului. La prima consultaţie, trebuie să-i spui chirurgului ce aşteptări ai, iar el îţi va da toate detaliile referitoare la intervenţia pentru care ar trebui să optezi. Ca orice operaţie, vei fi supusă unor riscuri. Pot apărea infecţii, hematoame, vor rămâne mici cicatrice. Una peste alta, rezultatul final va merita toate eforturile tale. Iată ce ar mai trebui să ştii:

Meditația mindfulness: Antidotul pentru stres și anxietate Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)
  • Înainte de operaţie, chirurgul şi medicul anestezist trebuie să-ţi cunoască întregul istoric medical.
  • Dacă eşti fumătoare, renunţă la acest viciu cu cel puţin două săptămâni înaintea intervenţiei. De asemenea, nu este bine să te expui la soare şi nici să urmezi diete.
  • Amână operaţia dacă răceşti sau faci o infecţie de orice fel.
  • Intervenţiile chirurgicale n-ar trebui să dureze mai mult de două-trei ore.
  • Spitalizarea după operaţie este de o zi sau două.
  • Recuperarea durează două-trei luni şi numai după această perioadă poţi aprecia în mod corect rezultatele

Decizia în privinţa unei astfel de intervenţii îţi aparţine în totalitate. Ţine minte că nimeni nu are dreptul să te judece, dacă vrei să faci acest pas. La urma urmelor, este vorba despre corpul tău şi despre viaţa ta.

Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Te rog, lume, nu călca în picioare visele copiilor! Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Sursa foto: unsplash.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri