7 Februarie 2019 publicat în Sanatate 6 share-uri

O pastă de dinți cu calciu poate fi o soluție eficientă și la îndemână pentru a trata sensibilitatea dentară.

Cum se folosește

Cel mai important lucru pe care orice persoană trebuie să îl știe este că pasta de dinți cu calciu nu înlocuiește pasta de dinți uzuală.

“Pasta de dinți cu calciu se pune în gutieră sau se aplică cu degetul pe suprafața dinților, după periajul obișnuit cu o pastă uzuală. Se lasă pe dinți să acționeze timp de 5 minute, după care se clătește gura cu apă”, explică specialistul ortodont.

Așa cum este de așteptat cu orice pastă de dinți care promite să rezolve anumite probleme, rezultatele nu vor apărea după un singur periaj, dar cu o utilizare repetată timp de câteva săptămâni va putea fi observată o ameliorare treptată și de lungă durată a sensibilității dentare.

Așadar, deși smalțul dentar este cel mai dur țesut din organism, în lipsa unei îngrijiri adecvate, problemele estetice și de sănătate dentară nu vor întârzia să apară. Medicul stomatolog este cel care poate ajută cu soluțiile optime pentru a trata sau chiar preveni din timp eventuale probleme orale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Caria dentară – ce este și cum se tratează

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie şi ortopedie dento-faciala, a absolvit in urma cu 18 ani Universitatea de Medicina şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Facultatea de Stomatologie, completandu-şi studiile cu o perioada de 3 ani de specializare in ortodonţie şi ortopedie dento-faciala. Dorinţa de continua dezvoltare personala a determinat participarea constanta la cursuri de specializare in ţara şi in strainatate, precum şi infiinţarea Clinicii Orto-Implant Expert.

Foto homepage: Dmytro Flisak /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri