16 Iulie 2018 publicat în Sanatate 63 share-uri

În general femeile gravide își fac probleme atunci când sezonul cald își face apariția. Ce trebuie să știi este că vara trebuie să fii precaută cu privire la expunerea la soare, deoarece acesta poate provoca supraîncălzirea și deshidratarea.

3. Nu uita să te hidratezi

Este esențial să te hidratezi indiferent de anotimp, dar cu atât mai mult în perioada verii. Odată ce ai acumulat cantitatea zilnică recoamdantă de apă, te poți răsfăța cu un cocktail. Cocktail-urile non-alcoolice au un gust minunat și îți pot oferi chiar nutrienți de care organismul are nevoie în această perioadă.

4. Soarele îți oferă vitamina D

Este important să nu te expui prea mult la soare, iar dacă o faci este necesar să ai la tine în mod constant un factor de protecție solară, dar ce trebuie să știi este că dacă stai câteva minute pe zi în razele soarelui, acesta te va ajuta să produci vitamina D. Deficitul de vitamina D este foarte întâlnit pe timpul sarcinii și acest lucru poate duce către un risc crescut de a face diabet gestațional, vaginita bacteriană sau preeclampsie. Astfel dacă ești gravidă pe timpul verii poți profita de acest lucru pentru a-ți extrage vitamina D.

5. Pleacă într-o vacanță împreună cu partenerul tău

Este foarte important să elimini stresul pe timpul sarcinii. De aceea vară poate fi ocazia perfectă să faci o escapadă alături de partenerul tău. Poți alege să mergi într-un loc care te relaxează și care te binedispune. În această perioadă stresul poate uneori să te acapareze, de aceea sezonul cald îți oferă oportunitatea sa evadezi într-un loc în care grijile vor dispărea mai mult ca sigur.

Supranumit și doctorul care salvează viețile nenăscute, Silviu Istoc este medic primar Obstetrică-Ginecologie la Spitalul Medicover, în cadrul Departamentului de Medicină Materno-fetală și Chirurgie Ginecologică Minim Invazivă și la Clinica ProViță.

Cu o formare în Germania, Doctorul Silviu Istoc s-a întors acasă, pentru a ajuta pacientele din România, să aducă pe lume copii sănătoși; mărturie în acest sens, stau numeroasele intervenții chirurgicale noninvazive, dintre care unele foarte dificile.

Mai multe detalii, poți citi pe www.drIstoc.ro și pe pagina de Facebook: www.facebook.com/DrSilviuIstoc


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri