ghid pentru o viaţă împlinită

Cele mai eficiente metode prin care putem avea dinți albi și strălucitori

Specialist ortodont a explicat prin ce proceduri putem dobândi un zâmbet de care să fim mândri sau, dacă îl avem, cum să îl păstrăm cât mai multă vreme.

8. Evitarea medicamentelor care colorează dinții

În măsura în care este posibil, pentru a nu afecta sănătatea generală, este indicat să evităm unele antihistaminice, antipsihotice, antihipertensive, medicamente cu fier.

Așadar, indiferent de metoda aleasă, albirea dinților nu este permanentă. Persoanele care își expun dinții la alimente și băuturi care provoacă pete pot vedea că albul începe să se estompeze în doar o lună. Cei care evită alimentele și băuturile ce pot păta vor aștepta un an înainte de a face un alt tratament de albire. Gradul de albire va varia de la individ la individ în funcție de starea dinților, de nivelul de colorare și de tipul de procedura de albire folosită.

***

Dr. Mihaela Dan, specialist ortodontie şi ortopedie dento-facială, a absolvit în urmă cu 18 ani Universitatea de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” din Bucureşti, Facultatea de Stomatologie, completându-şi studiile cu o perioadă de 3 ani de specializare în ortodonţie şi ortopedie dento-facială. Dorinţa de continuă dezvoltare personală a determinat participarea constantă la cursuri de specializare în ţară şi în străinătate, precum şi înfiinţarea Clinicii ORTO-IMPLANT EXPERT. Mai multe informaţii sunt disponibile aici.

Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Cele mai eficiente metode prin care putem avea dinți albi și strălucitori.


Iţi place să scrii?

Daca iti place sa scrii, trimite-ne pe adresa office@garbo.ro articolele tale.
Cele mai bune dintre ele vor fi publicate.