6 Iulie 2018 publicat în Sanatate 502 share-uri

Grupa 0 a reprezentat prima grupă de sânge pe care au avut-o strămoșii noștri. Ei erau vânători vicleni și luptători neînfricați, iar urmașii lor moștenesc aceste trăsături.

Oamenii cu această grupă sanguină au jucat un rol important în toate culturile care au trăit pe Pământ. Grupa 0 a reprezentat prima grupă de sânge pe care au avut-o strămoșii noștri. Ei erau vânători vicleni și luptători și urmașii lor moștenesc aceste trăsături.

Ca vânători, ei trebuiau să fie extrem de tenace, să observe și să evalueze cu mare atenție tot ceea ce era în jurul lor, pentru a reuși să supraviețuiască. Cei care au acestă gruă sanguină reprezintă cel mai mare procent de populție: Grupa O (40-45%), Grupa A (35-40%), în timp ce grupele B (4-11%) și AB (0-2%) sunt mult mai rare.

Foto: Shutterstock/ Egor_Kulinich

Personalitate - Grupa sanguină 0

Potrivit celor care s-au aplecat acestui subiect, oamenii cu această grupă de sânge posedă calități deosebite cum ar fi abilitatea de a se focusa, puterea interioară și capacitatea de a fi productivi. Această moștenire genetică îi ajută să înfrunte viața cu multă tenacitate. În general, ei pot să demonstreze abilitați deosebite de gândire logică și capacitatea de a găsi soluții rapid.

Retail jobs

Considerând această grupă de sânge foarte importantă, japonezii au mers până atât de departe încât au luat în considerare acest aspect chiar și la interviurile de angajare. Cei cu grupa 0 sunt considerați devotați, conștiincioși și foarte organizați.

Dr. James D'Adamo a fost cel care a studiat cel mai mult grupele de sânge și diferențele de stil de viață care se potrivesc fiecăreia.

Potrivit site-ului bodyecology.com, cei cu grupa 0 au tendința de a fi cooperativi, isteți, pasionali și deștepți. Se confruntă adesea cu o anxietate crescută și în relație cu ceilalți au tendința de a-și reține emoțiile, până când ajung să explodeze. Sunt caracterizați și de nerăbdare și o stare generală de agitație. Sunt capabili de poziții de leadership, dar în aceleași timp, acestea se pot dovedi prea stresante pentru ei. În Japonia, țară unde este mai probabil să fii întrebat ce grupa de sânge ai decât ce zodie ești, multe persoane cu Grupa 0 lucrează în cercetare, în econommie și industrii manufacturiere, datorită perseverenței și meticulozității de care dau dovadă. Cei cu 0 sunt perfecționiști în tot ceea ce fac.

Citeste si:
Cele 30 de Lumini și 20 de Umbre ale Săgetătorului, probabil cea...
Cele 30 de Lumini și 20 de...

Un alt aspect important legat de acesată grupă de sânge, este faptul că ei pot dona pentru oricine. Dacă ai această grupă de sânge, amintește-ți că e foarte important să donezi, fiindcă în acest fel poți salva vieți!

Foto homepage: Shutterstock/ Cherries

Citește mai departe >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri