Exista pe piata o serie de suplimente naturale destinate cresterii sanilor. Este important sa stiti ca unele plante pe care acestea le contin sunt bogate in fitoestrogeni, substante care seamana mult cu hormonii sexuali feminini, estrogenii. Anumite alimente produc cresterea sanilor fara a le afecta fermitatea, actionand la nivelul tesutului glandular.

Tratamentul dureaza 3 saptamani, apoi se ia o pauza se o saptamana, iar apoi se poate repeta. In aproximativ 2 luni se pot abserva rezultatele. In cazul aparitiei unor reactii adverse se va intrerupe imediat tratamentul si se va cere sfatul unui medic. Este important sa procurati tinctura de marar care contine si prospect pentru a intelege si efectele mai putin placute ale folosirii acesteia, cum ar fi durerile foarte mari de sani. Daca sunteti implicate intr-o relatie, aceste dureri pot fi deosebit de suparatoare nu doar fizic, cat si... sentimental, putand afecta relatia de cuplu.

Sportul

Pentru mentinerea fermitatii sanilor si pentru a preveni lasarea acestora sportul este indispensabil. Exista o gama de exercitii destinate mentinerii frumusetii bustului (Exercitii pentru tonifierea sanilor sau Trucuri aerobice pentru tonifierea sanilor). Nu uitati ca orice exercitiu care implica umerii si bratele intervine si in tonifierea sanilor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare Ghid pentru alegerea mobilierului interior Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Sursa: Healthy.ro.

Citeste si alte articole pe Healthy.ro. Noi iti recomandam urmatoarele:

De ce dietele nu dau rezultate sau ne ingrasam dupa oprirea lor?

8 Mituri in medicina

3 urgente medicale ale copilului


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri